Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ζητά «συγγνώμη» για τον Σαμαρά

Προεκλογική περιοδεία του πρώην στελέχους της ΝΔ εν όψει του Μαΐου

panagiotis-psomiadis-antonis-samaras-arxeiou

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θέλησε να ζητήσει «συγγνώμη που έφερα τον Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία» κατά τη διάρκεια περιοδείας του περιοδείας σε Λαμία και Χαλκίδα την Τετάρτη.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό»  εξιστόρησε το παρακάτω περιστατικό. «Όταν ερχόμουν για τη συνέντευξη, στο δρόμο με σταμάτησε ένας Λαμιώτης και μου είπε «το πολιτικό κεφάλαιο που λέγεται Παναγιώτης Ψωμιάδης, κάποιοι δεν το μέτρησαν σωστά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η κουβέντα αποτέλεσε τη μεγαλύτερη δικαίωση για την απόφασή του να παραιτηθεί  από τη ΝΔ και εντείνοντας την κριτική του ανέφερε «η Ν.Δ. που ξέραμε, η Ν.Δ. που αγαπήσαμε, έσβησε όπως ο πυρσός, θαρρείς και τα σύμβολα είναι αυτά που ενοχλούσαν».

Προσωποποιώντας τις βολές του πρόσθεσε ότι «η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δεν εκτίμησε, δεν σεβάστηκε, τις επανειλημμένες πρωτιές που έφερα στην παράταξη αγωνιζόμενος στο πεζοδρόμιο και όχι στα σαλόνια. Οι πολίτες όμως έχουν και μνήμη και κρίση και θα τιμωρήσουν την αδικία». «Εγώ νοιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη που έφερα τον Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία» δήλωσε με νόημα ο κ. Ψωμιάδης.

 

By