Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Τάκης Φύσσας διαψεύδει τον πρόεδρο της ΕΠΟ

Σε κατηγορηματική διάψευση του ισχυρισμού του Γιώργου Σαρρή ότι πρότεινε τον Κλαούντιο Ρανιέρι ως την καλύτερη επιλογή για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας προχώρησε ο Τάκης Φύσσας.

ÓÁÑÑÇÓ ÖÕÓÓÁÓ   ÅËËÁÄÁ - ÍÏÔÉÁ ÊÏÑÅÁ (ÖÉËÉÊÏ)«Τον κύριο Ρανιέρι τον γνώρισα για πρώτη φορά πριν από μια εβδομάδα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, μου τον σύστησε ο Γιώργος Καραγκούνης ενώ στη συνάντηση ήταν παρών και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, οπότε ο νοών νοείτο…

Επίσης, ουδέποτε ο κύριος Ρανιέρι συμπεριλαμβανόταν στα ονόματα με τις εισηγήσεις μου για τους αντικαταστάτες του κυρίου Σάντος. Εξάλλου, τα γραπτά μένουν!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Τάκης Φύσσας, από σεβασμό προς την Εθνική και το παρελθόν του σε αυτήν, δεν θέλει να ρίξει κι άλλο «λάδι στην φωτιά» και δεν πρόκειται να δώσει συνέχεια στο θέμα. Ωστόσο ήθελε να αποκαταστήσει την αλήθεια, γι” αυτό και προέβη σε αυτή την τοποθέτηση.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε τονίσει για την επιλογή Ρανιέρι: «Ασχολήθηκα και εγώ και ο Φύσσας με αυτή την περίπτωση. Όταν το είπα στον Φύσσα για τον Ρανιέρι, μου είπε ότι είναι η καλύτερη επιλογή».

By