Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Ταμήλος προτείνει να γυρίσουμε στα χωριά

«Μπορούμε να ζήσουμε με μία λάμπα»

tamilos_533_355

Μπορεί να ζήσει και μόνο με τα απολύτως απαραίτητα ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος ο οποίος μιλώντας το πρωί στο MEGA για το θέμα της μικρής ΔΕΗ, άφησε να εννοηθεί ότι δεν τον φοβίζουν οι απειλές περί γενικού μπλακ άουτ καθώς, όπως ανέφερε, «μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς ενέργεια».

Δίνοντας περισσότερες εξηγήσεις για τη βουκολική ζωή που έχουμε ως εναλλακτική, ο κ. Ταμήλος ανέφερε χαρακτηριστικά » Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Αρα λοιπόν το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό», αποστροφή που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του συνομιλητή του Στέλιου Κούλογλου.

Ωστόσο ο κ. Ταμήλος συνέχισε να προκαλεί μειδιάματα όταν κατά λάθος μπέρδεψε τα κιλοβάτ με τα gigabyte λέγοντας «Από τα 17 δισ. που είναι η ισχύς, η ΔΕΗ παράγει μόνο τα 10 gigabyte», για να τον διορθώσει ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης διευκρινίζοντάς του ότι η κουβέντα γίνεται για κιλοβάτ.

Τουλάχιστον αυτή την φορά δεν την πλήρωσε η Πηνελόπη του Οδυσσέα, που ξαναβαφτίστηκε «Κλεοπάτρα» από τον κ. Ταμήλο, σε πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή.

 

By