Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο τρέντι ψαράς της Μυκόνου με το καπέλο Παναμά που έγινε γνωστός χάρη σε ένα «βλάχο»

Με την ψαριά του κατάφερε να κάνει αρχικά όλο το νησί της Μυκόνου και στη συνέχεια όλη την Ελλάδα να μιλάει γι αυτόν.

1Ο Γιάννης Πολυκανδριώτης όπως γράφει και το cyclades24.gr είχε πάει για ψάρεμα με σκοπό να ανεβάσει με την καθετή του μπαλάδες. Ωστόσο η τύχη του χαμογέλασε, αφού έφερα στα νερά του έναν βλάχο.

Πρόκειται για ένα ψάρι βάρους 50 κιλών, το οποίο κατάφερε να ανεβάσει στη βάρκα του και στη συνέχεια επέστρεψε στο νησί θριαμβευτής. Κρέμασε το τεράστιο ψάρι και άρχισε να φωτογραφίζεται. Μάλιστα για να βρίσκεται και στο… κλίμα του νησιού έβαλε και οι φωτογραφίες να έχουν έναν άλλο «αέρα» φόρεσε και ένα καπέλο τύπου Παναμά.

Για την ιστορία της ψαριάς ο Μυκονιάτης κατάφερε να αλιεύσει το τεράστιο ψάρι σε βάθος 190 μέτρων με καλομοκαθετή το πρωί της Κυριακής (12-01-2014) σε θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά της Μυκόνου, ενώ έδωσε μάχη για να το τραβήξει με τα χέρια του.

Ο βλάχος είναι ένα ψάρι που ζει στο βυθό της θάλασσας γι αυτό ανήκει και στα βυθόψαρα. Είναι συγγενικό ψάρι με το ροφό, ενώ ψαρεύεται δύσκολα γιατί είναι πονηρό και δυνατό. Το μήκος του βλάχου μπορεί να φτάσει πάνω από 1,5 μ. και το βάρος του μέχρι και τα 60 κιλά.

1

(Visited 1 times, 1 visits today)
By