Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Τσακαλωτός στέλνει την κυβέρνηση στα… μοναστήρια

Στον Μεσαίωνα οι αποτυχημένοι πολιτικοί πήγαιναν στα μοναστήρια, τόνισε.

tsakalotosΣτα μοναστήρια … έστειλε την κυβέρνηση και τους βουλευτές της συμπολίτευσης ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Στον Μεσαίωνα οι αποτυχημένοι πολιτικοί πήγαιναν στα μοναστήρια για να αναστοχαστούν και να σκεφτούν νέες ιδέες… να αγιάσει η ψυχή σας εκεί που πάτε την οικονομία», είπε και πρόσθεσε πως έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με νέες ιδέες. «Εσείς χρειάζεστε αποτοξίνωση», ανέφερε.

Εντωμεταξύ, ψήφο ανάγκης στην συγκυβέρνηση δίνει ο Μιχάλης Κασσής που είχε διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ το Νοέμβριο του 2012 γιατί πήγε κόντρα στην επίσημη θέση του κόμματος και επανέκαμψε τον Φεβρουάριο του 2013.

Βαδίζοντας στον ίδιο δρόμο με τους Κώστα Σκανδαλίδη και Θάνο Μωραΐτη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι η ψήφος του δεν είναι λευκή επιταγή, αλλά ψήφος ανάγκης. «Προσωπικά είπε, θα καταψηφίσω την πρόταση δυσπιστίας, αλλά μην λάβετε την ψήφο μου ως εξουσιοδότηση για ανεξέλεγκτη λειτουργία, δεν σας εξουσιοδοτώ για να φέρετε μέτρα όπως η φορολόγηση ακινήτων, οι πλειστηριασμοί α’ κατοικίας, δεν σας εξουσιοδοτώ να φέρετε οριζόντια μέτρα», είπε.
(Visited 1 times, 1 visits today)
By