Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάνος Καμμένος: «Το τελευταίο τανγκό στο Παρίσι θα χορέψει η κυβέρνηση»

«Είδαμε μία κυβέρνηση να κυβερνά μέσω e-mail. Τα e-mail πλέον δεν απέδωσαν»

Kammenos Vouli

«Το τελευταίο τανγκό στο Παρίσι θα χορέψει η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με αφορμή το προγραμματισμένο ραντεβού με την τρόικα.

Και πρόσθεσε: «Είδαμε μία κυβέρνηση να κυβερνά μέσω e-mail. Τα e-mail πλέον δεν απέδωσαν, ούτε οι τηλεδιασκέψεις, οι ολονύχτιες τηλεδιασκέψεις. Και δεν απέδωσαν για τον εξής λόγο: γιατί αυτά τα οποία ζητάει η τρόικα, είναι αυτά τα οποία έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές του ασφαλιστικού, όπου κάθε συνταξιούχος θα πάρει 10 ευρώ για κάθε έτος εργασίας. 350 ευρώ μάξιμουμ για 35 χρόνια εργασίας. Αυτά περιλαμβάνονται στο πρώτο και στο δεύτερο μνημόνιο, δεν είναι κάτι καινούργιο. Προσπαθούν να το φέρουν “μαλακά” στον ελληνικό λαό, αυτά έχει δεσμευτεί ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος ότι θα τα εφαρμόσουν».

Συνέχισε δε λέγοντας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Γι’ αυτό ακριβώς λέμε ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συνεργασίας με τους δύο αυτούς εταίρους πολιτικούς, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί έναντι της τρόικας για μέτρα τα οποία δεν μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία ελπίδα, διότι ούτε η τρόικα πρόκειται να αλλάξει θέση όσον αφορά τα προαπαιτούμενα τα οποία έχουν συνυπογράψει στα μνημόνια, ούτε η κυβέρνηση μπορεί να συνεχίσει να κάνει τέτοιου είδους επικοινωνιακά παιχνίδια».

By