Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάουλο Κάμπος για τον Άρη: «Με σκληρή δουλειά η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει»

Λεπτομέρειες απομένουν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος τόνισε πως τον τιμά η πρόταση των Θεσσαλονικέων και πως ανυπομονεί να βρεθεί στο γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης.

thumbnailΑναλυτικά όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Άρη: «Έχω επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του Άρη και συγκεκριμένα με κάποιον εκπρόσωπο της διοίκησης. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου έγινε μία τέτοια πρόταση. Είναι μεγάλη τιμή για μένα το ενδιαφέρον του Άρη. Γνωρίζω την δυναμική του κόσμου. Απομένουν οι τελικές συζητήσεις και να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες».

Για το πότε θα μπορεί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αν επισημοποιηθεί η συμφωνία: «Εφόσον διευθετηθούν οι λεπτομέρειες εννοείται ότι θα είμαι στη Θεσσαλονίκη όσο πιο σύντομα μπορώ. Γνωρίζω την Ελλάδα από την παρουσία μου στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο. Είναι μεγάλη τιμή η πρόταση του Άρη, ιδίως όταν γίνεται σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα».

Για το αν έχει μία γενικότερη άποψη για τον Άρη: «Ο σύλλογος έχει μια μεγάλη ιστορία. Οι οπαδοί του είναι από τους πιο παθιασμένους στην Ελλάδα. Αυτό που αντίκριζα κάθε φορά ως αντίπαλος ήταν ότι το παιχνίδι το αντιμετώπιζαν ως γιορτή. Ένιωθα να δονείται το γήπεδο».

Για το ότι η ομάδα αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική: «Έχουμε μάθει να αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Δεν μας ενδιαφέρει η κατηγορία. Με σκληρή δουλειά και υπομονή η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει».

Για το αν θα επιλέξει ο ίδιος τους συνεργάτες του: «Εφόσον δεν έχουμε υπογράψει ακόμα το συμβόλαιο δεν μπορώ να μιλήσω ξεκάθαρα γι αυτό τον τομέα. Αν όλα πάνε καλά θα διευθετήσουμε και το θέμα των συνεργατών μου».

Για το αν θα έχει νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους του Άρη: «Σήμερα θα ξαναμιλήσουμε με τους ανθρώπους του Άρη. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που θέλω να εξακριβώσουμε. Όπως για παράδειγμα που θα μείνω, καθώς θα έρθει μαζί μου στην Ελλάδα και η οικογένεια μου».

By