Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πάργα,Ναύπλιο και Σκιάθος οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το τριήμερο του 15αύγουστου

Η μικρή πόλη της Πρέβεζας, Πάργα, αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή των Ελλήνων για το επερχόμενο τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποίησε η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr.

parga

 

Ιδανικός προορισμός για σύντομες οικογενειακές εξορμήσεις, κλέβει τα πρωτεία από το μαγευτικό Ναύπλιο που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση της λίστας των δημοφιλών προορισμών βρίσκεται το νησί των Σποράδων που συνδυάζει ηρεμία και βραδινή διασκέδαση, η Σκιάθος.

Η λίστα των δημοφιλέστερων προορισμών τα συνδυάζει όλα. Αμιγώς οικογενειακούς προορισμούς όπως τα Σύβοτα Θεσπρωτίας και ο Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής μέχρι προορισμούς γνωστούς για τις ξέφρενες βραδιές όπως η Καλλιθέα Χαλκιδικής και το νησί των Ανέμων. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις μέσες τιμές διανυκτέρευσης των εν λόγω προορισμών για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου με τη ψαλίδα να ανοίγει στα 51 ευρώ και να κλείνει στα 252 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

triimero_trivago

Η λίστα δημοφιλίας προήλθε από τις αναζητήσεις που έλαβαν χώρα στην ελληνική πλατφόρμα από την 1η Μαΐου μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2014 για ταξίδια διακοπών που θα πραγματοποιηθούν από τις 14 Αυγούστου μέχρι και τις 18 Αυγούστου.

 

By