Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάρτι με πρωταγωνιστές Θανάση και Τσαρτσαρή

Στην απονομή του 33ου Πρωταθλήματος ξεχώρισαν το αντίο του «Ισλανδού» και οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου.

1025469_671928909499189_204932968_oΤο 33ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του, σήκωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός την Κυριακή το βράδυ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

«Καλεσμένοι» ήταν 17.000 θεατές, αλλά πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο πρώτος θυμήθηκε ένα περιστατικό με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και όταν πήρε το μικρόφωνο, απευθυνόμενους στους φιλάθλους, είπε: «Πέρυσι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζητούσε και τραγουδούσε “που σαι” Θανάση, που” σαι Θανάση”. Εγώ του απαντάω και του λέω, είμαι εδώ με την οικογένεια με τους Γιαννακόπουλους. Σας δίνω μια υπόσχεση, ότι ο Παναθηναϊκός και εμείς θα είναι για άλλα δέκα χρόνια. Ο Παναγιώτης που θα είναι».

Στη συνέχεια την παράσταση έκλεψε ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση, μετά από 11 χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Ο «Ισλανδός» τιμήθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αμέσως μετά τόνισε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή τη σημερινή. Περάσαμε 11 καταπληκτικά χρόνια, με πολλές χαρές και λιγότερες λύπες. Ευχαριστώ για τη στήριξη την προσωπική, αλλά περισσότερο για τη στήριξη την ομαδική. Αυτή η ομάδα είναι το καμάρι της Παναθηναϊκής οικογένειας και πρέπει να τη στηρίζουμε πάντα! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα είσαστε πάντα η οικογένειά μου!».

Ακολούθησε ένα οικογενειακό διπλό μεταξύ «πράσινων» και «άσπρων» και αμέσως μετά ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ξαδέλφη του Κατερίνα, σήκωσαν το πρωτάθλημα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By