Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην Κορώνη παντρεύεται η κόρη του πλουσιότερου Έλληνα, Φ. Καλτσίδη

Το μυστήριο θα τελεστεί στις 30 Αυγούστου | Θα παραστεί και ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β. Πούτιν

alinaΕπί ελληνικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Βασιλίτσι του Δήμου Κορώνης στις 30 Αυγούστου, θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, η κόρη του «βασιλιά του τσιμέντου» Φιλάρετου Καλτσίδη, Aλίνα με τον Ρώσο μεγαλοεπιχειρηματία χρυσού,Πάτρικ Ποπρόφσκι.

Το μέρος δεν έχει επιλεγεί τυχαία, καθώς ο Ελληνορώσος πολυεκατομμυριούχος έχει αγοράσει μια βίλα-ανάκτορο στη Κορώνη, την οποία επισκέπτεται τακτικά.

Στο γάμο, ο οποίος θα είναι πολιτικός και θα τον τελέσει ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης αναμένεται να παραστούν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του Κρεμλίνου, καθώς και πλήθος επίσημων προσκεκλημένων από τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας, φίλοι της οικογένειας Καλτσίδη.

Μάλιστα, φήμες κάνουν λόγο ότι κουμπάρος του ζευγαριού, αναμένεται να είναι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από πολύ καιρό καθώς η τελετή και το γλέντι θα έχουν ιδιαίτερο χρώμα με κύριο χαρακτηριστικό την χλιδή, κάτι που συνηθίζουν οι μεγιστάνες στη Ρωσία.

Στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας αναμένεται θα καταφθάσουν λίαρ τζετ ενώ αρκετές θαλαμηγοί θα προσεγγίσουν στην περιοχή με καλεσμένους από το παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα.

Το πολυτελές σκάφος του Φιλάρετου Καλτσίδη «ΖΑΦΥΡΑ» (Sapphire) μήκους 75 μέτρων, που μαγνητίζει τα βλέμματα των κατοίκων κάθε φορά που αγκυροβολεί στο λιμάνι της Καλαμάτας ή στον κόλπο της Κορώνης κοντά στην έπαυλή του, αναμένεται να μετατραπεί σε «χώρο εκδήλωσης» για το πάρτι των νεόνυμφων.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο «βασιλιάς του τσιμέντου» που δραστηριοποιείται, κυρίως, στη Ρωσία, διατηρεί στενή φιλία με δεκάδες ηγέτες κρατών εντός κι εκτός Ευρώπης, καθώς, επίσης, και με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του thepaper με το ζευγάρι, το νυφικό και το προσκλητήριο του γάμου

φωτογραφία copy 2 φωτογραφία copy 3 φωτογραφία copy 4 φωτογραφία copy 5 φωτογραφία copy φωτογραφία

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By