Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πέρασε η Γερμανία στην παράταση και παίζει με τη Γαλλία…

Πολύ καλή η Αλγερία που απλά, όμως, θάχει να θυμάται και αυτή τη συμμετοχή της σε Μουντιάλ. Βλέπετε η Γερμανία ήταν που νίκησε με 2-1 (στην παράταση) αποφεύγοντας πάντως, έναν τρομερό αποκλεισμό…

moustafi1

Αλήθεια είναι ότι η Αλγερία το πάλεψε, αλλά η Γερμανία ήταν ανώτερη, φθάνοντας στη νίκη με τα γκολ του Σέρλε (92’) και του Οζίλ (119’) –ενώ μείωσαν οι αφρικανοί με τον Τζαμπού στο τέλος.

Η Γερμανία είχε τις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, όμως μάλλον ήταν προβληματική. Με την είσοδο του Σέρλε αντί του Γκέτσε να βοηθάει στην άνοδο της απόδοσής της, πίεσε και είχε τις φάσεις, αλλά δεν ήταν εύκολο να νικήσει τον Μ’Μπολχί.

Το ματς τελικά πήγε στην παράταση και στο ξεκίνημά της ο Αντρέ Σέρλε άνοιξε το σκορ για την Γερμανία με περίεργο «τακουνάκι», μετά από ασίστ του Τόμας Μίλερ, ο οποίος γενικά ήταν… όλα τα λεφτά για τα πάντσερ και ας άργησαν να πάρουν μπρος. Τώρα, περιμένουν τους Γάλλους…

Η Γερμανία είχε τον έλεγχο και τελικά πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 119′ με τον Μεσούτ Οζίλ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Τζαμπού μείωσε για το τελικό 2-1.

Γερμανία: Νόιερ, Μουστάφι (70′ Κεντίρα), Μέρτεζακερ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χέβεντες, Λαμ, Σβάινσταϊγκερ (109′ Κράμερ), Κρόος, Μεσούτ Εζίλ, Γκέτσε (46′ Σέρλε), Τόμας Μίλερ.

Αλγερία: Μ’Μπολχί, Μαντί, Μοστεφά, Μπελκαλέμ, Χαλίς (97′ Μπουγκερά), Γκουλάμ, Λασέν, Ταϊντέρ (78′ Μπραχιμί), Φεγκουλί, Σουντανί (100′ Τζαμπού), Σλιμανί.

 

By