Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Παίζει στα ζάρια το μέλλον της χώρας»

Έντονες επικρίσεις Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ για την συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ

Τα πυρά της Νέας Δημοκρατία και του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας μετά την συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ  ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑΌπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ν.Δ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  «παραδέχεται ότι με την πολιτική του «υπάρχει ο κίνδυνος εξόδου από το Ευρώ» ενώ την ίδια στιγμη  «δεν έχει το θάρρος να αποκηρύξει τη βία των μολότοφ, λέγοντας ότι η βία γεννά τη βία». Ο Α.Τσίπρας κατηγορείται για αφερεγγυότητα και αλαζονεία ενώ επισημαίνεται πώς «ούτε λίγο, ούτε πολύ ταύτισε τον εαυτό του με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τον Ιωάννη Καποδίστρια και τον Ανδρέα Παπανδρέου». Η Ν.Δ αναφέρεται σε αντιφάσεις στον πολιτικό λόγο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως είναι «υπέρ των επενδύσεων, αλλά κατά των ιδιωτικοποιήσεων, κατά του μνημονίου που θα σκίσει, αλλά και θα συζητήσει με Ε.Ε. και ΔΝΤ». Τέλος η Ν.Δ αναφέρει ότι λείπουν φράσεις από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο που μοίρασε ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για αποστροφές τους είδους «θα πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος» ή άλλες γκάφες του, όπως το: «η συγχωρεμένη η κυρία Θάτσερ».

Σε σχόλιο της η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά αφήνει αιχμές κατά του Α.Τσίπρα λέγοντας:  «Μετά και τη χθεσινή του συνέντευξη, ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται έτοιμος να παίξει στα ζάρια το μέλλον της χώρας. Ευρώ κερδίζει, δραχμή χάνει. Ή μήπως για κάποιους είναι το αντίθετο;»

 

By