Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πανελλήνια συνάντηση στελεχών τoυ ΠΑΣΟΚ για το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης

«Η Εθνική Οργανωτική Επιτροπή θα είναι ανοιχτή με απόλυτο σεβασμό σε όλες τις εκφάνσεις της Παράταξης και πρωτίστως στους ενεργούς δημοκράτες πολίτες»

pasok622_201113

Πανελλήνια συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ που αναλαμβάνουν την προσπάθεια οργάνωσης του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης και θα μετέχουν εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ στην Εθνική Οργανωτική Επιτροπή, πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή, στις 12:00 το μεσημέρι, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, στην ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Βενιζέλος θα απευθύνει πρόσκληση, στη βάση της συλλογικότητας και της ισοτιμίας, προς όλες τις κινήσεις του ευρύτερου χώρου της Δημοκρατικής Παράταξης και κυρίως προς όλους τους πολίτες που ανήκουν στην κοινωνική βάση της παράταξης να συμμετέχουν στην οργάνωση του Συνεδρίου και στις σχετικές διαδικασίες.

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα μέλη της ΚΠΕ και της ΚΟ, οι βουλευτές, πρώην βουλευτές, οι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές του 2012, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των κοινωνικών χώρων, οργανωτικά και περιφερειακά στελέχη.

Επιπλέον, εντός των επόμενων ημερών προγραμματίζεται συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Βενιζέλο και με τις κινήσεις που μετείχαν στην Ελιά, καθώς επίσης και η ανακοίνωση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής που θα απευθύνει την πρόσκληση συμμετοχής στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης.

«Η Εθνική Οργανωτική Επιτροπή θα είναι ανοιχτή με απόλυτο σεβασμό σε όλες τις εκφάνσεις της Παράταξης και πρωτίστως στους ενεργούς δημοκράτες πολίτες», καταλήγει η ανακοίνωση.

By