Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου. Πρωταγωνιστές και συμπεράσματα πριν το ευρωπαϊκό στη Ζυρίχη…

Δύο ήταν τα θετικά σημεία της δεύτερης και τελευταίας ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Οι καλές επιδόσεις από το σύνολο των αθλητών, αλλά και η παρουσία αρκετών φίλων του στίβου στις εξέδρες του σταδίου.

thumbnailΈνα άλμα ήταν αρκετό για να δώσει στον Λούη Τσάτουμα την 10η νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου. Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού ξεκίνησε τον αγώνα του στα 8,08 μ., όμως, τον ολοκλήρωσε πρόωρα. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ μετά το δεύτερο άλμα του έφυγε από τον αγώνα, καθώς αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Ο αθλητής εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομοσπονδίας, όπου δεν διαπίστωσαν κάτι ανησυχητικό. Παρόλα αυτά ο αθλητής δεν εκτέλεσε άλλο άλμα. «Ένιωθα μια αδιαθεσία που δεν μου επέτρεπε να συνεχίσω τον αγώνα μου. Δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό, ωστόσο δεν υπήρχε λόγος να μείνω στον αγώνα», είπε ο Τσάτουμας, που θα κάνει τον επόμενο αγώνα του απευθείας στη Ζυρίχη.

Στη δεύτερη θέση με 7,88 μ. ήταν ο Μιχάλης Μερτζανίδης που με 7,88 μ. βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ και έδειξε σε θέση να κυνηγήσει μια επίδοση στα 8,00 μ., όσο το όριο για τη Ζυρίχη. Ο αθλητής του Κώστα Χήτα, που στη διάρκεια της σεζόν υπέστη πνευμονία και έμεινε μακριά από τις προπονήσεις, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει εισιτήριο για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν στους αγώνες που έχει μπροστά του. Στον Γιώργο Τσάκωνα πήγε το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 7,81 μέτρα. Ο 26χρονος έκανε στην ουσία, τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, καθώς είχε προηγηθεί η εμφάνιση της Μόσχας στην αρχή της με 7,35 μ. κι έπειτα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Ο Τσάκωνας και αυτή τη φορά όμως ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, καθώς στο πέμπτο του άλμα σταβωπάτησε ελαφρά. Ο αθλητής αν είναι καλά θα πάρει μέρος στο Γκραν πρι της Θήβας. Στην τέταρτη θέση του αγωνίσματος ολοκλήρωσε ο Νίκος Ξενικάκης με 7,76 μέτρα.

κυριακΤο ζητούμενο για την Νικόλ Κυριακοπούλου είναι να βρει το ρυθμό της μέσα από τους αγώνες. Κι όπως φάνηκε στη σημερινή της εμφάνιση, είναι θέμα χρόνου να ανέβει υψηλότερα και κοντά στις επιδόσεις που μας έχει συνηθίσει. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη πήρε την πρώτη θέση με 4,40 μ.και έπεια επέτυχε στα 4,50 μέτρα. «Ακόμη προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου με τα κοντάρια. Σήμερα ήταν καλύτερα από την πρώτη φορά, την επόμενη θα είναι σαφώς καλύτερα. Αυτό που χρειάζομαι είναι αγώνες», είπε η Κυριακοπούλου.

Δεύτερη με 4,35 μ. ήταν η Λορέλα Μάνου, που στη συνέχεια απέτυχε στα 4,50 μ., ύψος που θα της έδινε την πρόκριση για τη Ζυρίχη. Σε καλή μέρα βρέθηκε η Στέλλα Λεδάκη, που βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ με άλμα στα 4,30 μ., σε μια σεζόν, όπου ήταν προβληματική, λόγω της επέμβασης. Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε τελικά και η Κατερίνα Στεφανίδη, έστω και αν δεν κατα΄φερε να αγωνιστεί. Η άλτρια του 4,71 μ., είχε πρόβλημα με την πτήση της από το Μονακό κι έφτασε στην Ελλάδα σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα να μην προλάβει τον προκριματικό του αγωνίσματος.

belibasakiΗ Μαρία Μπελιμπασάκη ήταν νικήτρια στα 200 μ. με 23.27 επίδοση κοντά στο φετινός της ρεκόρ, το οποίο είναι 23.14 και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος της Ζυρίχης. Σε καλή κατάσταση είναι και η Ανδριάνα Φέρρα, που κατέλαβε την δεύτερη θέση με 23.58. Η τριάδα έκλεισε με την Νεάνιδα Κορίνα Πολίτη, που πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 24.44. «Ο προγραμματισμός που κάναμε με τον προπονητή μου είναι για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα. Η σημερινή κούρσα ήταν καλή, αν και θα περίμενα να τρέξω λίγο γρηγορότερα. Η χρονιά πάει πολύ καλά και πιστεύω πως στη Ζυρίχη θα πετύχω την επίδοση που θα με αντιπροσωπεύει», είπε η αθλήτρια του Μιχάλη Γονιωτάκη.

8dc64b5e1e9965ed6ac9e42c90fd6b3f_XLΌπως και στα 100 μ. έτσι και στα 200 μ. η νίκη πήγε στον Λυκούργο Τσάκωνα, που έτρεξε μια ανάσα από το φετινό του ρεκόρ. Ο έμπειρος σπρίντερ διένυσε την απόσταση σε 20.58 (20.57, το φετινό του) και έδειξε πως βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση ενόψει του κορυφαίου αθλητικού γεγονός, το Πρωτάθλημα της Ζυρίχης. Ο Κώστας Δουβαλίδης όπως και πέρυσι έτσι και φέτος κατέλαβε την δεύτερη θέση, τρέχοντας σε 21.16, ενώ ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης ήταν τρίτος με 21.39.

Τρεις αθλήτριες ξεπέρασαν τα 1,83 μ. στο ύψος, όμως, τη νίκη κατέκτησε η Τατιάνα Γκούσιν. Η 20χρονη πέρασε με την πρώτη τα 1,75 μ., 1,79 μ., 1,83 μέτρα, σε αντίθεση με την Τόνια Στεργίου που είχε χαμένη προσπάθεια στα 1,75 μ. και την Κατερίνα Κυριακοπούλου, που χρειάστηκε περισσότερες από μία προσπάθειες σε όλα τα ύψη, όπου δοκίμασε.

Πολύ καλή εμφάνιση από την Κατερίνα Δαλάκα στα 400 μ. εμπόδια. Η αθλήτρια του Πλούταρχου Σαρασλανίδη διένυσε την απόσταση σε 59.61, πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, το οποίο είναι 59.39. Στη δεύτερη θέση με 60.86 τερμάτισε η Εφη Θεοδώρου και στην τρίτη η Μαρία Λιτσένη με 61.23.

Γρήγορη κούρσα, όχι όμως αρκετά για να του δώσει το εισιτήριο για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα έκανε ο Γιάννης Λουλάς στα 400 μ. εμπόδια. Ο αθλητής του Κώστα Χήτα τερμάτισε σε 51.36 με το όριο στα 51.10, βελτίωσε ωστόσο το φετινό του ρεκόρ. «Ηταν καλή κούρσα. Στην τελική ευθεία μου γύρισε ο άνεμος ευνοϊκός και μου ήρθαν τα εμπόδια κοντά, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να κόψω. Έχω άλλη μια ευκαιρία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, όπου με την βοήθεια του συναγωνισμού πιστεύω θα βγάλω την επίδοση που θέλω», είπε ο αθλητής της Πυγμής Ευόσμου. Στη δεύτερη θέση με νέο ατομικό ρεκόρ τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντής, που τερμάτισε σε 52.56, παρά το ότι προερχόταν από τραυματισμό.

5aabff437c577e6650dfab675c626a07_XLΗ πρώτη έκπληξη του απογεύματος έγινε στο τριπλούν εκεί όπου η Αθανασία Πέρρα έμεινε εκτός οχτάδας. Η έμπειρη άλτρια του τριπλούν ξεκίνησε με δύο άκυρα άλματα και στην τρίτη της προσπάθειες προσγειώθηκε στα 12,17 μ., επίδοση που δεν ήταν δυνατή να της δώσει μια θέση στην πρώτη οχτάδα. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας της Πέρρα στο τριπλούν και ο δεύτερος της στη σεζόν, καθώς είχε προηγηθεί η εμφάνιση της στο Αργος Ορεστικό, στο μήκος. Νικήτρια του αγώνα η Χριστίνα Αλβερτσιάν με 13,12 μέτρα.Στη δεύτερη θέση με 12,92 μ. ήταν η Νατάσσα Φουτσιτζίδου και τρίτη η Σοφία Βέργου με 12,81 μέτρα. Η Πέρρα έμεινε στην ένατη θέση.

Χωρίς την… συντροφιά του τραυματία Κώστα Νακόπουλου, ο Ανδέας Δημητράκης έκανε μοναχική κούρσα. Ο αθλητής του Χρήστου Παπαχρήστου διένυσε την απόσταση σε 1.49.39, μπροστά από τον Θεοφάνη Μιχαηλά (1.50.48) και τον Εντισον Μούτσο (1.50.70). Ο Δημητράκης έκανε το νταμπλ, αφού ήταν νικητής και στα 1.500 μέτρα.

φιλΣτα 800 μ. των γυναικών η Μαρία Κλάδου «πλήρωσε» την επιλογή τη να κάνει πολύ γρήγορο πέρασμα στα πρώτα 600 μ., με αποτέλεσμα να χάσει τελικά έδαφος και πέρα από το γεγονός ότι είχε περίπου 80 μ. διαφορά από την Ελένη Φιλάνδρα, να μείνει τελικά στην δεύτερη. Η Φιλάνδρα, η οποία έκανε δέκα τις νίκες της σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και έπιασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας την Σάβα Λίκα και την Χριστίνα Χατζή, τερμάτισε σε 2.04.35 και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ. Η Κλάδου πέτυχε 2.05.33 και η Ελένη Θεοδωρακοπούλου, νικήτρια των 1.500 μ., σε 2.08.93.

Στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια χωρίς τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου, ο Κώστας Κωστογλίδης στέφθηκε νικητής στη σφυροβολία με καλύτερη προσπάθεια στα 68,24 μέτρα.

Η Σοφία Υφαντίδου δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της και να πιάσει το όριο για τη Ζυρίχη, όμως, δεν το βάζει κάτω καθώς θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. «Άφησα το 800 μ., αφού ήδη πως δεν μπορώ να κυνηγήσω το όριο. Θα το παλέψω την ερχόμενη εβδομάδα στη Ρουμανία», είπε η αθλήτρια του Φίλιππου Βέροιας, που συγκέντρωσε 5.622 βαθμούς. Δεύτερη με 5.127 ήταν η Ειρήνη Δανιήλ και τρίτη η Βασιλική Μαρκοπούλου με 4.986. Στο δέκαθλο ο Παναγιώτης Μάντης κατέκτησε την πρώτη θέση, τόσο στους Άνδρες όσο και στους Νέους, 6.659.

Μία ακόμη καλή κούρσα στη σεζόν, πραγματοποίησε η Αναστασία Καρακατσάνη ήταν νικήτρια στα 5,000 μ. με 16.27.27, αρκετά μπροστά από την δεύτερη Ουρανία Ρέμπουλη, που πέτυχε 16.41.45 και την Παναγιώτα Βλαχάκη (16.54.04). Μία βολή στα 58.72 μ. ήταν αρκετή για να δώσει την πρώτη θέση στον Γιώργο Τρέμο στην δισκοβολία.

Στα 4Χ400 μ. των ανδρών νικήτρια ομάδα ήταν ο Τρίτων Θεσσαλονίκης με 3.15.95 και στις γυναίκες η Γλυφάδα με 3.44.98.

Στη βαθμολογία των Γυναικών νικήτρια ομάδα ήταν η ΑΕΚ με 136,5 βαθμούς με τον Πανελλήνιο να κατακτά την δεύτερη θέση και την Κηφισιά την τρίτη. Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ολυμπιακός με 123, ακολούθησε ο Ελευθέριος Β. και ο Τρίτων.

Την πρώτη ημέρα

Ο καιρός στάθηκε εμπόδιο την πρώτη ημέρα των αγώνων, ωστόσο δεν έλειψαν οι καλές επιδόσεις και όρια για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

1535427_3837383348461_1683315593_nΤα κορίτσια στα 100 μ. εμπόδια χρειάστηκε να τρέξουν με βροχή, όμως, αυτό καθόλου δεν ενόχλησε τις δύο πρώτες. Η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Μαρία Πιννή έκαναν πολύ καλή κούρσα, τερμάτισαν αμφότερες σε 13.36 και βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ. Μάλιστα για την Πεσιρίδου η εμφάνιση της προκάλεσε διπλή χαρά, καθώς εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης. Η Πεσιρίδου, που προερχόταν από θλάση είχε ρεκόρ 13.42, ενώ η Ροδίτισσα αθλήτρια 13.50. «Μετά την πρωινή εμφάνιση απογοητεύτηκα. Ειπα θα μπω να τρέξω και ότι γίνει. Ο συναγωνισμός όμως με βοήθησε πάρα πολύ. Μόλις είδα την Μαρία (σ.σ Πιννή) μπροστά μου ανέβασα ρυθμό. Μετά τον τραυματισμό έμεινα λίγο πίσω κι αυτό έχει ως συνέπεια να είμαι αργή στα πρώτα μέτρα», είπε η Πεσιρίδου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Α/Γ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣΑπό τα πρόσωπα της ημέρας ήταν ο Κώστας Φιλιππίδης νικητής στο επί κοντώ με άλμα στα 5,60 μ. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,32 μ., όπου χρειάστηκε τρία άλματα, στη συνέχεια ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,42 μ., 5,52 μ. και 5,60 μέτρα. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα στη συνέχεια έβαλε τον πήχη στα 5,70 μ., όπου έκανε καλά, αλλά άκυρα. «Εχει αποφορτιστεί το πρόγραμμα μου, καθώς ολοκλήρωσα το μεγαλύτερο όγκο των υποχρεώσεων μου στη σχολή. Το γεγονός ότι δεν έχω πηδήξει ψηλά δεν μου προκαλεί καμία ανησυχία. Σήμερα ήμουν καλά και έχασα το 5,70 μ. στις λεπτομέρειες», είπε ο Φιλιππίδης, που στις 31 του μηνός θα πάρει μέρος σε αγώνες στο Γιόγκριμ. Ο Φιλιππίδης έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,62. Δεύτερος με 5,42 μ., ήταν ο Κύπριος Νικαδρος Στυλιανού και τρίτος ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος (5,30 μ.).

αρχείο λήψηςΤρεις σπουδαίοι άλτες του παγκόσμιου στίβου ήταν παρόντες στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, με τον Αντώνη Μάστορα να στέφεται νικητής με καλύτερο άλμα στα 2,26 μ. και απέσπασε τον πρώτο του τίτλο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι στη συνέχεια δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 2,32 μ., προκειμένου να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ. «Είμαι σε καλή κατάσταση, όμως, δυστυχώς δεν μπόρεσα να ξεπεράσω τα 2,32 μ., καθώς ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κακή κατάσταση και γλιστράει» και σχολίασε την εικόνα που επικρατεί στο ύψος παγκοσμίως: «Πάντα υπάρχουν κάποιοι που πηδάνε ψηλα. Τώρα είναι αυτοί, στο μέλλον θα ίσως είμαστε εμείς», είπε ο Μάστορας, που θα κάνει αγώνα απευθείας στη Ζυρίχη. Δεύτερος με 2,16 μ. ήταν ο Κώστας Μπανιώτης, που γύρισε το πόδι στο Αργος Ορεστικό και στον σημερινό αγώνα δεν μπόρεσε να αποδώσει όπως θα ήθελε. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου, στη συνέχει άφησε τα 2,19 μ. και συνέχισε στα 2,22 μέτρα. Εκτός συναγωνισμού, ο Κυριάκος Ιωάννου ξεπέρασε τα 2,16.

32f5ccacb5cd2b731254f7bfa5a909fb_LΜε άλμα πάνω από τα 17,00 μ. ήθελε να συνδυάσει τη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα ο Δημήτρης Τσιάμης, που τελικά περιορίστηκε σε ένα χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 16,73 μέτρα. Ο αθλητής του Φρανσουά Ντοφέν είχε ένα ακόμη έγκυρο άλμα στα 15,47 μέτρα. «Ηθελα να κυνηγήσω μια επίδοση πάνω από τα 17,00 μ., όμως, δεν έτρεχα καθόλου. Η υγρασίαμε δυσκόλεψε αρκετά», είπε ο Τσιάμης. Από τα ευχάριστα του σημερινού απογεύματος ήταν η εμφάνιση του δεύτερου αθλητή στο τριπλούν. Ο Δημήτρης Μπαλταδούρος προσγειώθηκε στα 16,45 μ. και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, ενώ έγινε ο 15ος όλων των εποχών. «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιτέλους βγήκε μια επίδοση στις δυνατότητες μου. Τώρα θα επιδιώξω να κάνω κι άλλους αγώνες», είπε ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού. Τρίτος με 16,05 μ. ήταν ο Παύλος Μπόφτσης.

dΛίγο μετά την εξαιρετική εμφάνιση των κοριτσιών στα 100 μ. εμπ., ο Κώστας Δουβαλίδης δεν δυσκολεύτηκε να τερματίσει νικητής στα 110 μ. εμπ. με 13.49, δίχως όμως να ικανοποιήσει τον εαυτό του: «Ηθελα να κάνω μια κούρσα σαφώς γρηγορότερη. Εχω μια φλεγμονή που μου δημιουργεί προβλήματα στην προπόνηση. Θα μπω στα 200 μ. και έπειτα θα συνεχίσω την προετοιμασία μου για τη Ζυρίχη», είπε ο Δουβαλίδης, που στη συνέχεια έδωσε τα συγχαρητήρια του στην Πεσιρίδου.

Παλικαρίσια εμφάνιση από την Δέσποινα Μουρτά στα 400 μ., που στην δυσκολότερη στιγμή της κούρσας, στα τελευταία 50 μέτρα, βρήκε τις δυνάμεις όχι μόνο να πλησιάσει τις προπορευόμενες αθλήτριες,αλλά να τις νικήσεις. Η νεάνιδα αθλήτρια τερμάτισε σε 54.70 βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και για μια ακόμη φορά φέτος έδειξε πως το μέλλον της ανήκει.Ατομικό ρεκόρ σημείωσε και η δεύτερη της κούρσας Αργυρώ Πιντή που πέτυχε 54.82.

Kokloni_panellinio2008_100Στα 100 μ. των γυναικών η Γεωργία Κοκλώνη έφτασε τις έξι νίκες στη διοργάνωση. Η πρωταθλήτρια, του Δημήτρη Φιλίνδρα τερμάτισε σε 11.58 και άφησε δεύτερη τη Μαρία Γάτου με 11.64 και τρίτη τη Μαρία Μπελιμπασάκη με 11.65.

Την πρώτη της νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ σημείωσε η Χάιδω Αλεξούλη, που ήταν πρώτη στο μήκος με 6,29 μ., επίδοση που σημείωσε στην δεύτερη προσπάθεια της. Στον ίδιο γύρο προσπαθειών, η Ευαγγελία Γαλένη προσγειώθηκε στα 6,22 μ. και η Εφη Κολοκυθά στα 6,06 μέτρα.

Ο Ανδρεάς Δημητράκης προσπάθησε να κυνηγήσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όμως, το γεγονός ότι έτρεξε μόνος του στο μεγαλύτερο μέρος των 1.500 μ. τον επηρέασε. Ο αθλητής του Χρήστου Παπαχρήστου τερμάτισε πρώτος σε 3.41.29, δεν τερμάτισε ο Κώστας Νακόπουλος, που υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο.

Στα 400 μ. των ανδρών ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης πήρε τη νίκη με 47.73, κοντά στο ατομικό ρεκόρ που πέτυχε το πρωί (47.63). Δεύτερος με 47.88 ήταν ο Πέτρος Κυριακίδης, που επέστρεψε από τραυματισμό και τρίτος ο Δημήτρης Γράβαλος με 48.08.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις πριν το κορυφαίο γεγονός της σεζόν, το Πρωτάθλημα της Ζυρίχης, περιορίστηκε σε βολή στα 53,49 μ., που ήταν αρκετή για να της δώσει το χρυσό μετάλλιο. Στη σφυροβολία η Βαμβουκάκη βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και με 57,80 μ., κατέκτησε την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω της την νεάνιδα Δήμητρη Ζώτου που πέτυχε 54,46 μέτρα.

Στα 1.500 μ. των γυναικών η Ελένη Θεοδωρακοπούλου ήταν πρώτη με 4.29.64, στα 3.000 μ. στιπλ ανδρών επικράτησε ο Μίνο Οργκες με 9.14.87 και στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Μαρία Παρδαλού με 10.27.69. Ατομικό ρεκόρ για την Μαρία Ζωγραφάκη, που ακολούθησε με 10.54.79.

Στην 4Χ100 μ. των γυναικών πολύ καλή εμφάνιση από τον ΓΣ Κηφισιάς που με τις Παπαχρήστου, Κατσικογιάννη, Τσιουτσιουμάνου και Πεσιρίδου τερμάτισε σε 46.35.

By