Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η συνάντηση Π. Καψή – ΠΟΣΠΕΡΤ

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν οι δηλώσεις του υφυπουργού περί εισαγγελικής παρέμβασης στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

ert

Για την ερχόμενη Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στις 5 μμ μετατέθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση, που ήταν να γίνει σήμερα Τέταρτη, μεταξύ του υφυπουργού αρμόδιου για την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελή Καψή και των εργαζομένων της ΕΡΤ ΑΕ, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Τη συνάντηση των δύο πλευρών, πρώτη μετά από τα τέλη Ιουλίου, που θα γίνει μετά από αίτημα της ΠΟΣΠΕΡΤ, αναμένεται να απασχολήσει η αναγκαιότητα πλήρους λειτουργίας της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και επαναφοράς της στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου, ενόψει και της κάλυψης της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ η οποία ξεκινά στις αρχές του προσεχούς έτους.

Μέλη της ΠΟΣΠΕΡΤ δήλωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη ατζέντα συζήτησης, αλλά η στόχευση από την μεριά της Πανελλήνιας Ένωσης θα αποτελέσει «να πάρει πίσω» ο κ. Καψής δηλώσεις περί εισαγγελικής παρέμβασης στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

«Ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Καψής επαναλαμβάνοντας ότι «αν δεν αδειάσει η ΕΡΤ, δεν καλύπτεται η ελληνική προεδρία».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By