Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παντρεύτηκε ο κ. Nammos

O Αιγύπτιος σεφ Σάμι Ιμπραήμ, ένας εκ των τριών ιδιοκτητών του διάσημου εστιατορίου, αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τη γυναίκα της ζωής του, Καρίνα

sami1_2Mε τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Αιγύπτιος σεφ και ένας εκ των τριών ιδιοκτητών του περίφημου Nammos της Μυκόνου, Σάμι Ιμπραήμ με την καλλονή Κουβανή Καρίνα. Ο γάμος έγινε πού αλλού φυσικά; Στο Νησί των Ανέμων.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το Mykonoslivetv.com διακρίνεται το ζευγάρι, αμέσως μετά την τελετή να περιδιαβαίνει αγκαζέ τα σοκάκια της Μυκόνου και αμέσως μετά ακολουθούν πλάνα από τη γαμήλια δεξίωση που φυσικά δόθηκε στο Nammos.

Εκτός από τη νύφη, η οποία ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, στα λευκά είχε ντυθεί και ο γαμπρός. Το νυφικό ήταν στενό και ιδιαίτερα σέξι ενώ ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του στιλ της νύφης ήταν το κόσμημα που φορούσε στο κεφάλι της.

Ξεχωριστή νότα στην λαμπερή δεξίωση έδωσε πενταμελές συγκρότημα ντυμένο κι αυτό στα λευκά που τραγούδησε σε τρεις γλώσσες, ενώ μια από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές ήταν όταν ο γαμπρός έπαιζε καθιστός τουμπερλέκι την ώρα που η νύφη λικνιζόταν με χάρη από πάνω του.

Οπως σημειώνει το mykonoslivetv.com, «ο 47χρονος Σάμι ήρθε στην Ελλάδα πριν από 27 χρόνια με μια πιτζάμα και 100 δολάρια στην τσέπη και ύστερα από σκληρή δουλειά έφτασε να γίνει ένας από τους τρεις βασικούς μετόχους του Nammos».

[video_embed][/video_embed]

 

By