Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Ο Κλάους και φωτογραφία του Γεώργιου Παπαδόπουλου!

klausΝέο κρούσμα «Κατίδη» ή απλά ένα κακόγουστο αστείο ενόψει του ντέρμπι στο Καραϊσκάκη; Ότι και από τα δύο αν ισχύει, το σίγουρο είναι το Κλάους Αθανασιάδης έχασε… πόντους, μετά το ατόπημα στο οποίο υπέπεσε.

Ο ταλαντούχος επιθετικός του ΠΑΟΚ, ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία που έδειχνε τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο και από κάτω έγραφε «που είσαι ρε Παπαδόπουλε».

Τα σχόλια που ακολούθησαν από κάτω ήταν δύο ειδών. Υπήρχαν κάποιοι που εξέφραζαν την δυσαρέσκειά τους και κάποιοι άλλοι, όπως ο πρώην παίκτης του «δικεφάλου» και νυν της Κέρκυρας, Στέλιος Ηλιάδης που άφηναν να εννοηθεί πως αποτελούσε μήνυμα για κάποιον…

Πολλοί θεώρησαν πως λόγω και της θέσης που αγωνίζεται, πήγαινε για τον Αβράαμ Παπαδόπουλο του Ολυμπιακού, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής στο Καραϊσκάκη.

Όπως και να έχει πάντως, η κίνησή του αυτή ήταν εντελώς άστοχη. Κάτι που προφανώς κατάλαβε και ο ίδιος, με αποτέλεσμα να την κατεβάσει από το προφίλ του, ωστόσο η… ζημιά είχε ήδη γίνει.

Μάλιστα το βράδυ της Κυριακής, διέψευσε οτι ο συγκεκριμένος λογαριασμός είναι δικός του, χωρίς ωστόσο να πείσει κανένα… Και αυτό γιατί υπάρχουν ουκ ολίγες προσωπικές φωτογραφίες, αλλά και διάλογοι που έχει ανοίξει με κοντινά του πρόσωπα και με (πρώην και νυν) συμπαίκτες του.
[space size=»30″]

By