Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Το παράπονο του Γκαρσία στο… αντίο του

garc-760x510Με φόντο ένα πανό που έγραφε ««Pablo Garcia Fan Club, No Garcia, No Party. Τogether for ever», ο Ουρουγουανός μέσος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη. Αν και ο χαρακτήρας του πάντα ήταν «εκρηκτικός», αυτή την φορά επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην ρίξει λάδι στην… φωτιά της κόντρας του με τον Γιώργο Δώνη…

Παρά λοιπόν τα υπέρ του συνθήματα, αλλά και αυτά ενάντια στην ΠΑΕ και τον προπονητή του «δικεφάλου» από τους 100 οπαδούς της ομάδας, που έδωσαν το παρών στο ξενοδοχείο, ο Γκαρσία αρκέστηκε στο να εκφράσει απλά ένα παράπονο στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του…

«Έρχομαι από την άλλη άκρη του κόσμου και μπορεί κάποιος να με κατηγορήσει. Ποτέ δεν θα κάνω κακό στον ΠΑΟΚ. Δεν μου είπαν ποτέ “Γκαρσία να βρούμε μία ομάδα για το μέλλον σου” ή “δεν σε θέλουμε πια”. Οχι να μου λένε ψέματα, ποτέ δεν ήταν ειλικρινείς μαζί μου. Ηταν δύσκολο να είχα ένα παιχνίδι αποχαιρετισμού; Το είχα πει… Όταν δεν με θέλετε πείτε το μου και θα φύγω. Εγώ προτιμώ να χάσω με διαφάνεια και όχι να κερδίσω με άλλους τρόπου.

Τους τελευταίους μήνες έχω περάσει πολύ άσχημα. Αναρωτιόμουν γιατί. Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω πέντε ματς συνεχόμενα και εκεί να με έκριναν και να μου έλεγαν αν κάνω. Η οικογένειά μου είναι στεναχωρημένη, δεν είναι αυτή ζωή. Δεν μπορούμε έτσι και για τον σεβασμό που έχω στον ΠΑΟΚ κάνω ένα βήμα δεξιά. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάτσω πάνω στο συμβόλαιό μου.

Υπάρχει το Κύπελλο, αλλά ποτέ δεν θα βάλω ενδιάμεσα τα οικονομικά μπροστά από το συναίσθημα ούτε στον ΠΑΟΚ ούτε στην ζωή μου. Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε σαν αδερφό δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που έχουν περάσει από την ομάδα. Τους φυσιοθεραπευτές, όλους. Περάσαμε στιγμές καλές και κακές, μην ξεχνάτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντοτε στην ζωή θα είμαι ΠΑΟΚ στον θάνατο και στην ζωή», ήταν τα λόγια του Ουρουγουανού.
[space size=»30″]

By