Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παπαδάκης σε Γεωργιάδη: Όταν μίλαγες για τον Καρατζαφέρη έκλαιγες

Σε τσακωμό κατέληξε η συζήτηση του Γιώργου Παπαδάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση Καρατζαφέρη.

karatzaferis-laos

Σε τσακωμό κατέληξε η συζήτηση του Γιώργου Παπαδάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση Καρατζαφέρη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο δημοσιογράφος ανέφερε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ πως αν έκανε καλά την δουλειά του ως βουλευτής του ΛΑΟΣ θα είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον πρόεδρο του κόμματος του τότε.

Τότε ο κ. Γεωργιάδης του απάντησε πως αν έκανε και εκείνος καλά την δουλειά ως δημοσιογράφος θα το είχε καταλάβει αφού τον είχε καλεσμένο κάθε εβδομάδα.

Στο σημείο αυτό ο Γιώργος Παπαδάκης αντέδρασε με έντονο τρόπο λέγοντας «Εγώ να αντιληφθώ; Δεν τον καλούσα κάθε εβδομάδα τον άνθρωπο για τον οποίο όταν μίλαγες έκλαιγες. Όταν μίλαγες έκλαιγες, έλεγες ο μέντορας μου, ο άνθρωπος μου, τώρα του γυρνάς την πλάτη;»

Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε πως οι δημοσιογράφοι που καλούσαν τον κ. Καρατζαφέρη στις εκπομπές τους θα έπρεπε να το είχαν καταλάβει.Εγώ δεν παρακολουθούσα το κόμμα σας. Εγώ δεν ήμουν στην Επιτροπή πόθεν έσχες, να μου καταλογίζατε ευθύνες εάν ήξερα αυτά που ξέρατε εσείς, ανταπάντησε ο κ. Παπαδάκης.

«Λέτε να μπορεί να ξέρει κάποιος για το διπλανό του, αν έχει offshore ή όχι; Γράφει στο μέτωπο κάποιος: Έχω offshore;», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε νέα του παρέμβαση στο Μega, o Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε πως εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία με την τρόικα, όλοι οι βουλευτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι «πιθανόν να χρειαστεί να ψηφίσουμε και πράγματα με τα οποία δεν είμαστε απόλυτα σύμφωνοι».

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι οι βουλευτές έχουν «την ιστορική ευθύνη» να οδηγήσουν τη χώρα εκεί που πρέπει.

«Επί της ουσίας, η κυβέρνηση έχει στείλει μια πρόταση, έχει ξεκινήσει μια διαπραγμάτευση. Ελπίζουμε αυτή διαπραγμάτευση να καταλήξει κάπου. Όταν θα καταλήξει με το καλό θα φθάσει στη Βουλή να ψηφιστεί. Πράγματι όλοι οι βουλευτές οι οποίοι στηρίζουμε την κυβέρνηση και θέλουμε να τελειώσει αυτή η διαπραγμάτευση θα έχουμε την ευθύνη αυτά για να ψηφιστούν» υποστήριξε.

By