Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παπαδημούλης: Δεν θα αποφύγουν τη λαϊκή μομφή στην κάλπη του Μαΐου

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση δυσπιστίας

papadimoulis

Να διασκεδάσει τις υπόνοιες και την κριτική που ασκήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να καταθέσει αιφνιδιαστικά πρόταση μομφής προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα επιχείρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η πρόταση μομφής προς τον κ. Στουρνάρα είχε έναν ισχυρό πολιτικό συμβολισμό: όταν αυτή η κυβέρνηση επιτίθεται στη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού και στο δημόσιο συμφέρον με τέτοια μέτρα, εμείς δίνουμε σήμα στην κοινωνία ότι εκεί δεν είμαστε καθώς πρέπει αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βάλουμε ένα φρένο» ανέφερε χαρακτηριστικά,  μιλώντας στον Alpha 9.89.

Όπως εξήγησε  ο κ. Παπαδημούλης, η χθεσινή κίνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί την απαρχή «ενός ανένδοτου πολιτικού και κοινωνικού αγώνα για να ηττηθεί στην κάλπη, μιαν ώρα αρχύτερα, αυτή η πολιτική και αυτή η κυβέρνηση».

Επανέλαβε πάντως την πάγια θέση του κόμματος -παρά τις χαμηλές δημοσκοπικές πτήσεις- για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ των ευρωεκλογών: «Μπορεί να απέφυγαν με κόλπα και «κωλοτούμπες» την κοινοβουλευτική μομφή. Μπορεί σήμερα να απορρίψουν τη μομφή στο Προεδρείο της Βουλής. Αλλά, τη λαϊκή μομφή στην κάλπη του Μαΐου δεν θα μπορέσουν να την αποφύγουν«, είπε.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ 

By