Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παπαδημούλης: Μιλούν για αποστασία αυτοί που στήριξαν τους “Τσιριμώκους”

 Απάντηση  με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ

Απάντηση μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter δίνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ για τα περί προσκλητηρίου σε αποστασία από τον Αλέξη Τσίπρα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

“Πρωτοσέλιδο ΝΕΩΝ:Ο πανικός της διαπλοκής, οδηγεί σε αυτογελοιοποίηση.Μιλούν για δήθεν “αποστασία”,αυτοί στήριξαν το 1965 τους “τσιριμώκους”, έγραψε ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας και μέσω του σταθμού  «Κόκκινο».

«Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα του πόσο βρώμικο πόλεμο θα δεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και πριν και μετά τις εκλογές» τονίζει με δήλωσή του ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο των Νέων που κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως καλεί σε αποστασία. Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έχει τίτλο: «Προσκλητήριο αποστασίας» και έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

«Ο πόλεμος των Νέων δεν μας φοβίζει, δείχνει τον πανικό της διαπλοκής, λόγω της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ, ενεργοποιούν στο φουλ όλα τα σενάρια για την αναζήτηση εφεδρειών αυτής της κυβέρνησης» πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο «Κόκκινο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By