Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παπαδημούλης: Σαν τον Μέγα Ναπολέοντα ο Αρβανιτόπουλος

Δριμεία επίθεση του Δ. Παπαδημούλη κατά Κ. Αρβανιτόπουλο ζητώντας «να μην παριστάνει τον μεγάλο Ναπολέοντα»

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

Ευθύνες στον υπουργό Παιδείας για την «ταλαιπωρία των γονιών και των φοιτητών και για την υποβάθμιση του δημόσιου πανεπιστημίου» καταλόγισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

Όπως είπε ο κ. Παπαδημούλης, ο κ. Αρβανιτόπουλος είναι εκείνος που προκάλεσε τη μεγάλη αναστάτωση στα πανεπιστήμια, «πετώντας στο δρόμο εκατοντάδες διοικητικούς υπαλλήλους και αφήνοντας μεγάλες σχολές με μισό, έναν ή δύο υπαλλήλους στις γραμματείες». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι για να υπάρξει διέξοδος, ο υπουργός Παιδείας θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του και «να μην παριστάνει τον μεγάλο Ναπολέοντα».

Αποδιοπομπαίος τράγος ο Θ. Πελεγρίνης

Τόνισε ακόμη ότι «είναι τρελό» να επιχειρεί κανείς να πείσει ότι για τα προβλήματα της παιδείας φταίει ο Θ. Πελεγρίνης, για τον οποίο, όπως είπε, έγινε προσπάθεια να παρουσιαστεί ως «αποδιοπομπαίος τράγος».

Αναφερόμενος στο θέμα των πλειστηριασμών ο κ. Παπαδημούλης επεσήμανε ότι αντί η κυβέρνηση να ισχυρίζεται ότι δίνει μάχη με την τρόικα, είναι προτιμότερο να στηρίξει την πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλογές μέσα στο 2014

Επανέλαβε ακόμη την εκτίμηση ότι το 2014 θα στηθούν κάλπες και για εθνικές εκλογές, αφού όπως είπε, «αν γίνουν μόνο ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές η διαφαινόμενη συντριβή Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δεν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να σταθεί για πολύ ακόμη, με δεδομένη την έντονη λαϊκή αποδοκιμασία».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By