Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παπαμιμίκος επιλέγει… Σαμαρά

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη εσωκομματικά περίοδο για τη Ν.Δ, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος λειτουργεί ως ο «άνθρωπος του Σαμαρά» στο κόμμα.

samaras papamimikosΟι επαφές του νέου Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας με το καραμανλικό περιβάλλον, δια της σχέσης του με τον κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη, είναι γνωστές.

Ωστόσο, σε μία περίοδο που καραμανλικοί και σαμαρικοί βρίσκονται στα… κάγκελα, καθώς οι πρώτοι θεωρούν ότι το Μαξίμου δεν καλύπτει την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Κ. Καραμανλή, η θέση του Γραμματέα μοιάζει εξαιρετικά άβολη κυρίως λόγω των… καλοθελητών που επιθυμούν να τον εντάξουν στο ένα ή το άλλο στρατόπεδο.

Κρίνοντας, πάντως, από τις θέσεις Παπαμιμίκου τις τελευταίες ημέρες, ο Γραμματέας επιλέγει… Σαμαρά, παίρνοντας σκληρή θέση στο πλάι του Προέδρου της ΝΔ.

Παράλληλα, ο νέος γραμματέας προχωρά τις αλλαγές στο κόμμα της Ν.Δ, καθώς έχει ξεκινήσει ο εσωκομματικός διάλογος για τη νέα δομή των περιφερειακών οργανώσεων ενώ τον Αύγουστο αναμένεται να γίνει «κούρεμα» κατά 30% στις γραμματείες της Ν.Δ και τις κομματικές θέσεις. Η μείωση των κομματικών δομών θα συνοδευθεί και από αλλαγές σε πρόσωπα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By