Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παράπονα ο Φάμπρι, παράπονα κι ο Σισοκό

panathinaikos-logo-wavesΣτην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα, ο Φάμπρι δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση των «πράσινων», παρά τη νίκη. Τα συναισθήματά αυτά, δεν παρέλειψε να τα εκφράσει και κατ” ιδίαν στους παίκτες του στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης, την Τετάρτη.

«Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα που είχαμε με την Κέρκυρα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί και αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει. Τουλάχιστον όμως καταφέρατε να πάρετε τη νίκη, που ήταν πολύ σημαντική για τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα. Ξέρετε όμως οτι αν επαναληφθεί αυτή η εικόνα, δεν θα πάρουμε τη νίκη όπως έγινε με την Κέρκυρα», τους είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο δεν ήταν μόνο ο Ισπανός που είχε παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του… Είχε και ο Σισοκό, από τον προπονητή του «τριφυλλιού». Αφορμή; Η μετατόπισή του από το δεξί άκρο, στο αριστερό, κάτι που δεν άρεσε στον Ιβοριανό.

«Δεν μου αρέσει να παίζω αριστερά», είπε χαρακτηριστικά στον Φάμπρι, για να λάβει την εξής απάντηση: «Εγώ είμαι ο προπονητής και όπου πω εγώ θα παίζεις», με αποτέλεσμα να μπει τέλος στο θέμα.
[space size=»30″]

By