Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες Καμμένου

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά την επανεξέταση της υπόθεσης σχετικά με τις καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών από την εισαγγελία εφετών Αθηνών

124871-areiospagos

Την επανεξέταση της υπόθεσης σχετικά με τις καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών, που είχε προκύψει μετά τις δηλώσεις Σκουρλέτη «περί κουμπαρά», ζητά από την εισαγγελία εφετών Αθηνών η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, μετά τις νέες καταγγελίες του Πάνου Καμμένου και της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου.

Αναλυτικά το έγγραφο που απέστειλε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου:

«Με αφορμή καταγγελία της Βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) κ. Σ. ΞΟΥΛΙΔΟΥ, τις βραδυνές ώρες της 25ης Νοεμβρίου 2014 στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY, περί απόπειρας δωροδοκίας της, την οποία (καταγγελία) επιβεβαίωσε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της ίδιας ως άνω εκπομπής και ο Αρχηγός του ανωτέρω κόμματος κ. Π. Καμμένος, παρακαλούμε, να εξετάσετε εάν συντρέχει περίπτωση ανάσυρσης εκ του αρχείου της δικογραφίας, που σχηματίσθηκε με την 4265/13-10-2014 παραγγελία μας και επανεξέτασης της υπόθεσης, κατ΄άρθρο 43 παρ. 5 Κ.Ποιν.Δ., ενημερώνοντάς μας σχετικά. Συνημμένα σας διαβιβάζουμε και σχετικά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου».

By