Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Είναι γεγονός ότι εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν «πλάκα»

Την παραδοχή αυτή εκμαίευσε και κατήγγειλε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Κώστας Τριαντάφυλλος

pasok-xarilaou-trikoupi-grafeia

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει την παραδοχή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για υπόγειες επαφές ΣΥΡΙΖΑ – Τρόικα, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ στην οποία αναφέρει πως:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που υπόσχεται στον ελληνικό λαό ότι θα σκίσει τα μνημόνια, που αρνείται να συναντήσει την τρόικα και που απορρίπτει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ γα Εθνική Ομάδα Διαπραγμάτευσης, είναι βαριά εκτεθειμένος μετά την κυνική παραδοχή του βουλευτή του κ. Χατζηλάμπρου, κατά τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα Εθνικά Αμυντικά Συστήματα, ότι γνωρίζει το σχέδιο εξυγίανσης των ΕΑΣ διότι ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί υπόγειες επαφές και συναλλαγές με την τρόικα!

Την παραδοχή αυτή εκμαίευσε και κατήγγειλε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Κώστας Τριαντάφυλλος, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χατζηλάμπρο, ο οποίος τώρα προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα υποστηρίζει πως έκανε «χιούμορ»!

Είναι γεγονός ότι εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν «πλάκα». Ωστόσο επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι υποχρεωμένη να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για το τι είδους υπόγειες σχέσεις και συναλλαγές διατηρεί με την τρόικα».

By