Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ για εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ομολογεί την πλήρη σύμπλευση της με την «Χρυσή Αυγή»

Σκληρή απάντηση του Κινήματος στα «χυδαία, ανυπόστατα και συκοφαντικά σχόλια» της εφημερίδας Δημοκρατία

www.fosphotos.com/Alexandros Katsis
www.fosphotos.com/Alexandros Katsis

Με σκληρή ανακοίνωση απαντά το ΠΑΣΟΚ στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία», σε ασυνήθιστα υψηλούς τόνους. «Το γεγονός ότι αγνοούμε τα χυδαία, ανυπόστατα και συκοφαντικά σχόλια της εφημερίδας που φέρει δυστυχώς τον τίτλο «Δημοκρατία» λόγω του μηδενικού της κύρους, φαίνεται ότι αποθράσυνε τους υπεύθυνους για την έκδοση της.

Έτσι, ενώ συνήθως επιδιώκει να εμφανίζεται ως αυθεντικός εκφραστής της δεξιάς, εφαπτόμενος με κύκλους της ΝΔ την οποία – υποτίθεται – θέλει να προστατεύσει από τη συνεργασία με το «κακό» ΠΑΣΟΚ, με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ομολογεί την πλήρη σύμπλευση της με την «Χρυσή Αυγή», τονίζεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας: «κάρφος στον οφθαλμό της ηγεσίας του ναζιστικού μορφώματος και της εν λόγω εφημερίδας είναι φυσικά το ΠΑΣΟΚ, που πρώτο – και μόνο για μήνες ολόκληρους – έθεσε το ζήτημα που τώρα κυριαρχεί επιτέλους στο δημόσιο βίο».

«Είναι όμως τώρα η στιγμή τα αρμόδια πολιτειακά όργανα να ελέγξουν η εφημερίδα αυτή που κινείται παράπλευρα με τη ΧΑ και κάνει ψευτοεισοδισμό στη ΝΔ με επιλεγμένους κάθε φόρα στόχους, ποιά οικονομική υπόσταση και τι πηγές χρηματοδότησης έχει» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας φέρει τον τίτλο «Τα 90+1 κακουργήματα της «εγκληματικής οργάνωσης» ΠΑΣΟΚ», σχολιάζοντας: «Σκελετοί…στα ντουλάπια της Ιστορίας».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By