Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Ζωή – Κασιδιάρης είναι σε πλήρη σύμπνοια!

«Έλειπαν και οι δύο από την Προανακριτική και έγινε πολιτισμένη κουβέντα» λέει η Ιπποκράτους

Special Parliamentary Committee  /  Ειδική Κοινοβουλευτική ΕπιτροπήΟλοκλήρωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης την κατάθεση του στην προανακριτική για την λίστα Λαγκάρντ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μετά το πρωινό… τρελοκομείο που δημιουργήθηκε στην Επιτροπή, με τις βαριές εκφράσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρη και τους επεισοδιακούς διαλόγους της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον κ. Βενιζέλο, τα πνεύματα στην απογευματινή, δεύτερη κατάθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν ήρεμα.

Απουσίαζαν οι δύο βουλευτές, η μεν κυρία Κωνσταντοπούλου επειδή είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις, ο δε κ. Κασιδιάρης επειδή είχε αποβληθεί από την αίθουσα λόγω απρεπών εκφράσεων.

Στελέχη της Ιπποκράτους σχολίαζαν δηκτικά πως «για πρώτη φορά και οι δύο έλειπαν και έγινε πολιτισμένη και ουσίας συζήτηση» για να προσθέσουν: «Το μπάχαλο το δημιουργούν Κωνσταντοπούλου-Κασσιδιάρης γιατί είναι σε πλήρη σύμπνοια μεταξύ τους…». Ένα σχόλιο που αναμένεται να πυροδοτήσει νέο κύκλο αντιδράσεων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς εμπίπτει στη θεωρία των «δυο άκρων» την οποία έχει αποκηρύξει η Κουμουνδούρου.

 

By