Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Στο επίκεντρο «κόκκινα δάνεια» και ΕΝΦΙΑ

Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας σε σύσκεψη που έγινε υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο

benizelos

Τέθηκαν επί τάπητος σοβαρά ζητήματα που αφορούν τη συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και με τον Γκίκα Χαρδούβελη, ενώ θα πραγματοποιηθεί η επετειακή εκδήλωση στις 3 Σεπτεμβρίου από τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

Προς το τέλος της τρέχουσα της εβδομάδας αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα έχει συνάντηση με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα για το θέμα των κόκκινων δανείων με έμφαση στα επιχειρηματικά.

Παράλληλα, στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, τοποθετείται συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη για τις διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ.

Το τριήμερο 3-5 Σεπτεμβρίου που θα γίνουν διαπραγματεύσεις στο Παρίσι με την Τρόικα, το ΠΑΣΟΚ θα εκπροσωπηθεί εκεί από τους Χρήστο Πρωτόπαππα και Κυριάκο Πιερακάκη.

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, θα μιλήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μία ημέρα δηλαδή μετά τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Συζητήθηκαν επίσης, οι προετοιμασίες, της εκδηλωσεις στις 3 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Το προσκλητήρια θα αφορούν όλα τα ιστορικά μέλη του κόμματος, καθώς και προσωπικότητες από την ευρύτερη κεντροαριστερά.

By