Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Ανεβάζει στροφές μετά τον ανασχηματισμό

Πυρετός συσκέψεων, εκδηλώσεων και περιοδειών για την ανασυγκρότησή του

kentriki epitropi pasokΕυρεία σύσκεψη στις 2 το μεσημέρι συγκαλεί η Ιπποκράτους με τους υπουργούς που μετέχουν στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προκειμένου να ενημερώσουν τόσο για την πορεία εκτέλεσης του κυβερνητικού έργου, όσο και για τις προτεραιότητες ανά υπουργείο.

Δεδομένης της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στο νέο κυβερνητικό σχήμα, αλλά και της συσπείρωσης που προκάλεσε (παρά τις αντιδράσεις στο εσωκομματικό μέτωπο) η κίνηση της ηγεσίας να στηρίξει στην πράξη την κυβέρνηση, η Ιπποκράτους ανεβάζει ταχύτητες με στόχο την μέγιστη δυνατή ανασυγκρότηση του Κινήματος.

Ήδη, το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρξει ανακατανομή του έργου και εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας, για αυτό και προγραμματίζεται δείπνο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους βουλευτές, για να συζητηθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις και να αναδιανεμηθούν οι ρόλοι εντός της «πράσινης» ΚΟ. Επιπλέον, στην Αθήνα ως προσκεκλημένοι του ΙΣΤΑΜΕ θα βρεθούν ηγέτες του ευρωπαϊκού νότου, όπως και διακεκριμένοι οικονομολόγοι (λ.χ.Κοέν) για να μετάσχουν σε εκδήλωση που θα διοργανωθεί τις επόμενες μέρες με θέμα την προοπτική της Ευρώπης.

Στο κομματικό πεδίο, επίκειται συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, από κοινού με τους νεοΕκλεγέντες Γραμματείς των Νομαρχιακών οργανώσεων (μετά την πρόσφατη ανανέωση των τοπικών κομματικών οργάνων), σε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης του κομματικού μηχανισμού. Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την αναθέρμανση των σχέσεων της ηγετικής ομάδας με την «πράσινη» βάση, συνέχεια θα δοθεί άμεσα στο πρόγραμμα περιοδειών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που μετά τη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς θα βρεθεί στην Κρήτη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By