Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Επισκέψεις σε υπουργεία και …Διαύγεια

Η διείσδυση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία απασχολεί σοβαρά το Κίνημα

pasok9Προτάσεις βελτίωσης του κυβερνητικού έργου εκπονεί το ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε υπουργεία για κρίσιμα θέματα. Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Νίκο Ανδρουλάκη, θα συναντηθεί αύριο, 4 Οκτωβρίου, στις 11:00 π.μ., με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας με θέματα συζήτησης την επιστολή του ΠΑΣΟΚ προς τα υπουργεία Παιδείας και Εσωτερικών για το ζήτημα της διείσδυσης της Χρυσής Αυγής στα σχολεία, καθώς και άλλα επίκαιρα ζητήματα του Υπουργείου Παιδείας.

Λίγο αργότερα, στις 12.30 μ.μ, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, με θέμα συζήτησης την κατάρτιση του σχεδίου προϋπολογισμού για το 2014.

Ακαριαία η αντίδραση για τη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

«Το ΠΑΣΟΚ ψήφισε, εφήρμοσε και στηρίζει τη διαδικασία της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, ως σημαντικό βήμα διαφάνειας στο δημόσιο βίο. Γι’ αυτό και από το πρωί σήμερα επισημάναμε στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης παρατηρήσεις στο σχέδιο νομοθετικής ρύθμισης του, ώστε να μη δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις στους πολίτες οι οποίες και έγιναν αποδεκτές» τόνισε με ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη, ξεκαθαρίζοντας: «σε κάθε περίπτωση καθιστούμε σαφές πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα δεχτεί καμία νομοθετική παρέμβαση που αποδυναμώνει τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και την διαφάνεια στη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης».

Παράλληλα, «επισημαίνουμε όμως ότι για μια ακόμα φορά παρακολουθήσαμε τα κροκοδείλια δάκρυα του ΣΥΡΙΖΑ, που έσπευσε να δημιουργήσει εντυπώσεις για μια θεσμική αλλαγή που δεν πιστεύει και δεν ψήφισε» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By