Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στη δίνη του «γαλάζιου» κυκλώνα ο Στουρνάρας

Αυξάνονται και πληθύνονται οι φωνές αμφισβήτησης για το πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών

6890-pavlopoulos_03_ndΠληθαίνουν οι φωνές αμφισβήτησης του Γ. Στουρνάρα που αποτελεί πλέον κόκκινο πανί για την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Στην μακρά λίστα των επικριτών του υπουργού Οικονομικών ήρθε να προστεθεί και το όνομα του Πρ. Παυλόπουλου, ενώ ιδιαίτερα οξύς ήταν για άλλη μια φορά ο Ν. Κακλαμάνης.

«Να μεταφέρετε στον υπουργό Οικονομικών ότι με όσα πράττει και λέει, ειδικά τελευταία, ότι εάν ευελπιστεί ότι μέσα από αυτά θα τον ανατρέψουμε, ματαιοπονεί, απλά θα τον αλλάξουμε κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», ήταν το καρφί που έριξε και με εμφανώς ειρωνική διάθεση διερωτήθηκε τι ακριβώς θα υπέγραφε ο υπουργός Οικονομικών εάν ήταν κουρασμένος.

Οι βουλευτές της ΝΔ δεν αισθάνονται κόπωση, αλλά προβληματισμό, σχολίασε ο Πρ. Παυλόπουλος. «Οι βουλευτές της ΝΔ δεν αντιλαμβανόμαστε το κοινοβουλευτικό ως τεστ κοπώσεως αλλά ως άθλημα ευθύνης, σταθήκαμε όρθιοι, δεν έχουμε κόπωση αλλά προβληματισμό, αλλά θα αντέξουμε», ανέφερε και πρόσθεσε ότι πρέπει και κάποιοι υπουργοί να δουν αν έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους.

«Είμαστε καλοί μαραθωνοδρόμοι, αλλά προστατέψτε την κυβέρνηση από ανθρώπους που θεωρούν ότι ο λαός έχει κοντή μνήμη, αυτή η κοινοβουλευτική ομάδα είναι εκείνη που αυτή την ώρα τραβάει ό,τι τραβάει για να σωθεί η χώρα, είμαστε καλοί μαραθωνοδρόμοι, αλλά προφυλάξτε τη χώρα από αυτούς που θεωρούν ότι ο λαός έχει κοντή μνήμη», κατέληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By