Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Περνάει και έτσι η Εθνική Νέων

Η Ελληνική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με το Μάλι και ψάχνει ένα βαθμό με την Παραγουάη για να πάρει την πρόκριση.

d309e6c2-3995-4cc8-a416-0c5a707ed7f9_slideΣτην 2η αγωνιστική του Μουντιάλ Νέων, η Εθνική ομάδα έψαχνε τη νίκη για να εξασφαλίσει από την Τρίτη την πρόκρισή της στην φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ωστόσο, η τύχη είχε διαφορετική άποψη, καθώς η ευκαιρία του Μπουχαλάκη στο 58ο λεπτό συγκαταλέγεται σε αυτές που λέμε πως «δεν χάνονται και γίνονται βιντεάκι στο youtube.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρέθηκε κυριολεκτικά προ κενής εστίας και από τα δυόμιση μέτρα, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των αντιπάλων, διατηρώντας το 0-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Έτσι, η ομάδα του Κώστα Τσάνα, στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων, ψάχνει έναν βαθμό κόντρα στην Παραγουάη για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ακόμη όμως και αν χάσει, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να περάσει αν χάσει το Μάλι από το Μεξικό ή ακόμη και ως καλύτερη 3η ομάδα της διοργάνωσης.

Η βαθμολογία του ομίλου (2 αγώνες):
1. Ελλάδα 4
2. Παραγουάη 4
3. Μάλι 2
4. Μεξικό 0

Μάλι: Μπερτέ, Χ. Τραορέ, Κεϊτά, Ντιαλό, Ντιαρά, Νιανέ, Τ. Κεϊτά, Μ. Τραορέ (85’ Σισοκό), Σαμαρέ, Νιμαγκά, Μαρικό

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (67’ Φουρλάνος), Διαμαντάκος, Κολοβός, Γιαννιώτας (81’ Ράνος), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης

(Visited 1 times, 1 visits today)
By