Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις της Ρούμπι για Μπερλουσκόνι

Απίστευτες σκηνές στα πάρτι του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας. Η Ρούμπι περιγράφει τη συνεύρεση του Καβαλιέρε με δύο γυναίκες ταυτόχρονα.

«Περιποιούνταν ιδιαίτερα» τον Σίλβιο οι κοπέλες.

μπερ

Μόλις δύο ημέρες μετά την καταδίκη του σε επταετή κάθειρξη επειδή διατηρούσε, προ τριετίας, ερωτικές σχέσεις με την ανήλικη τότε Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, τα… βάσανα για τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δεν τελειώνουν.

Η εφημερίδα Il Fatto Quotidiano δημοσιεύει την αποκαλυπτική κατάθεση της Καρίμα, γνωστή ως “Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα”, η οποία μιλάει για τις ερωτικές περιπτύξεις του Μπερλουσκόνι με όλες τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Ρούμπι, τον Φεβρουάριο του 2010 ήταν καλεσμένη στην πολυτελή βίλα Άρκορε, μαζί με άλλες νεαρές γυναίκες για να παραβρεθούν σε ένα από το «κομψά δείπνα», που ισχυρίζεται ακόμα ο πρώην πρωθυπουργός ότι διοργάνωνε.

nicole_minetti

Μετά το δείπνο, όμως, τους καλεσμένους περίμεναν άλλες δραστηριότητες, που σίγουρα δε μπορούν να χαρακτηριστούν κομψές.

«Μετά το φαγητό πήγαμε όλοι σε μία αίθουσα, όπου πραγματοποιήθηκε το μπούνγκα-μπούνγκα. Ήμουν ήσυχη γιατί ο Λέλε Μόρα με είχε διαβεβαιώσει ότι δε θα συμμετείχα σε τίποτα που να έχει σχέση με σεξουαλική επαφή.

Στο μπούνγκα-μπούνγκα υπήρχαν γυναίκες που ήταν εντελώς γυμνές και κάποιες (Μπάρμπαρα Ντ’Ούρσο, Μάρα Καρφάνια, Αίντα Γιέσπικα, Μπελέν Ροντρίγκεζ, Μπάρμπαρα Φατζόλι και άλλες που δε θυμάμαι) αυνανίζονταν και άλλες χάιδευαν η μία την άλλη.

Ο Μπερλουσκόνι ήταν ντυμένος κομψά, με σακάκι και γραβάτα κι ήταν ο μοναδικός άνδρας που συμμετείχε. Κάποια στιγμή τον θυμάμαι να γλείφει τα γεννητικά όργανα της Σάρα Τομάζι», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ρούμπι στην κατάθεσή της.

nicole_minetti2

Η νεαρή, σύμφωνα με όσα είπε στον εισαγγελέα, δε συμμετείχε στο πάρτι, αλλά μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο για να κοιμηθεί.

Ωστόσο, όπως αναφέρει: «Ημουν περίεργη και σηκώθηκα λίγο αργότερα για να δω τι γίνεται στο διπλανό δωμάτιο, όπου βρισκόταν ο Μπερλουσκόνι, η Μπελέν Ροντρίγκεζ, η Νικόλ Μινέτι και η Μπάρμπαρα Φατζόλι.

Η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη, έτσι την άνοιξα λίγο και είδα την Νικόλ Μινέτι να του κάνει στοματικό έρωτα, ενώ εκείνος φιλούσε στα γεννητικά όργανα την Μπελέν Ροντρίγκεζ και η Μπάρμπαρα Φατζόλι χόρευε γυμνή».

Η τηλεπερσόνα Μπελέν Ροντρίγκεζ, έσπευσε να διαψεύσει όσα ισχυρίζεται η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, λέγοντας σε ανακοίνωση ότι ουδέποτε συμμετείχε σε ανάλογα πάρτι και τονίζοντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By