Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πιπιλή: Γιατί να μην συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ;

«Εδώ συνεργαστήκαμε με το ΠΑΣΟΚ» ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

Την άποψη του Δημήτρη Αβραμόπουλου ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί τον ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, συμμερίστηκε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας σήμερα στο ΒΗΜΑ FM.

«Εδώ συνεργαστήκαμε όταν χρειαζόταν με το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ, θα έχουμε πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ;», ανέφερε  χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης και κληθείσα να σχολιάσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας  για τους μισθούς των δικαστικών λειτουργών ανέφερε με αιχμηρό ύφος : «Είναι η μόνη επαγγελματική ομάδα που έχει μισθοδικίο και δεν δημοσιοποιεί το πόθεν έσχες της»

Παράλληλα η κ. Πιπιλή δήλωσε  ότι συμφωνεί απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της καύσης των νεκρών, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «αδιανόητο να είναι όμηρος των γραφείων κηδειών και της εκκλησίας η βουλή και η κυβέρνηση και να μην εφαρμόζει τον νόμο που ψηφίστηκε το 2006» και πρόσθεσε μεταξύ άλλων :  «Επιτέλους, είμαστε ευρωπαϊκό κράτος.  Οσοι διαφωνούν ιδεολογικά, να μην έρθουν να ψηφίσουν και να αφήσουν εμάς τους πολλούς να ψηφίσουμε και να πάει η χώρα παραπέρα».

By