Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πιπιλή: Εχέγγυα ο πρωθυπουργός και ο Χαρδούβελης για την αποτροπή λαϊκιστικών απόψεων

Αν κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή έγιναν υπουργοί θα αρχίσουν την παροχολογια υπάρχει ο πρωθυπουργός που έχει χαράξει σαφή δρόμο και ένας σοβαρός υπουργος Οικονομικών αλλά και η σοβαρή κοινωνία που θα τους κόψουν το βήχα... 

fwteini pipili

Εχέγγυα για την αποτροπή της επικράτησης λαϊκιστικών απόψεων χαρακτήρισε τους Γκίκα Χαρδούβελη και Αντώνη Σαμαρά, η βουλευτής της Ν.Δ Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάϊ.

«Καλός ο λαϊκισμός, όταν όμως έχεις συγκροτημένο υπουργό Οικονομικών με ξεκάθαρο διαχρονικά πρόσημο όπως με την υπερφορολόγηση αυτό με κάνει να νιώθω σίγουρη ότι δεν θα οπισθοχωρήσουμε σε λαϊκιστές» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ η βουλευτής της ΝΔ.

«Αν κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή έγιναν υπουργοί θα αρχίσουν την παροχολογία υπάρχει ο πρωθυπουργός που έχει χαράξει σαφή δρόμο και ένας σοβαρός υπουργός Οικονομικών αλλά και η σοβαρή κοινωνία που θα τους κόψουν το βήχα… Όποιος θέλει να μοιράζει ανύπαρκτα χρήματα να πάει τότε στον ΣΥΡΙΖΑ»πρόσθεσε η βουλευτής της Ν.Δ.

«Ο Γεωργιάδης, με τον αντιλαϊκό του τρόπο μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη από την οποία πλούτισαν επί 30 χρόνια αυτοί που φωνάζουν. Εγώ σέβομαι το συνταξιούχο που τού κόψαμε τη σύνταξη τους άλλους δεν τους σέβομαι» κατέληξε η κ Πιπιλή.

By