Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πλατινί: Παράδειγμα προς μίμηση ο Ολυμπιακός

Θετικότατα ήταν τα σχόλια για τον τρόπο λειτουργίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αλλά και την ευαισθησία που δείχνει σε κοινωνικά ζητήματα από τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη

1Τα θετικότατα σχόλια του Μισέλ Πλατινί για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και την αγωνιστική ανέλιξη του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια απέσπασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο γεύμα που είχαν οι δύο άνδρες σήμερα το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας συνομίλησε με τον ομόλογο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αλλά και τον σύμβουλο στρατηγικής της ελληνικής ομάδας, Κριστιάν Καρεμπέ για πολλά ζητήματα που αφορούν το άθλημα.

Επί τάπητος «έπεσαν» η σημασία της ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής, τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών (και συγκεκριμένα το ζήτημα για τα δικαιώματα περί τρίτων), τα συμβόλαια και άλλα ζητήματα που αφορούν το άθλημα στη «γηραιά ήπειρο».

Φυσικά, ο Μισέλ Πλατινί αναφέρθηκε και στην εφετινή πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, την γενικότερη εικόνα του τα τελευταία χρόνια, επισημαίνοντας την άνοδο που έχει υπάρξει. Επέμεινε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο λειτουργίας τόσο στον αγωνιστικό, όσο και τον… κοινωνικό τομέα, κάτι που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

By