Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ποδοσφαιριστής ξυλοκοπήθηκε από τρανσέξουαλ!

180916Απίστευτο περιστατικό στην Ιταλία με πρωταγωνιστή τον Ουσμάν Ντραμέ της Λέτσε και δύο τρανσέξουαλ…

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, έφτασε στην γειτονική πόλη, Ρουντιάε που φημίζεται για τις πιάτσες αγοραίου έρωτα, αναζητώντας μία… έντονη βραδιά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Γάλλος επιθετικός πλησίασε μία Νιγηριανή ιερόδουλη και ως αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες που θα του προσέφερε, θα της έδινε το i-Phone του.

Η συμφωνία κλείστηκε, μόνο που ο Ντραμέ, μετά το τέλος της συνεύρεσής τους, αποφάσισε να μην την τηρήσει. Όχι μόνο δεν έδωσε το κινητό που είχε υποσχεθεί στην ερωτική του παρτενέρ, αλλά της πήρε την τσάντα και έφυγε τρέχοντας.

Αυτή άρχισε καθυστερημένα να τον κυνηγάει, με αποτέλεσμα να μην τον προλάβει πριν ανέβει στην μηχανή του. Μία άλλη φίλη της όμως, επίσης τρανσέξουαλ, που κατάλαβε τί είχε γίνει, άρχισε να καταδιώκει τον παίκτη της Λέτσε, ο οποίος τελικά την χτύπησε και εξαφανίστηκε.

Παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε όμως, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία λίγη ώρα αργότερα συνέλαβε τον Ντραμέ. Κάτι που οδήγησε την Λάτσε στην απόφαση να τον αποκλείσει από κάθε δραστηριότητά της, καθώς προσβάλει την εικόνα του συλλόγου.

By