Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πολυτελή δώρα με κόστος κάτω από τα 200 ευρώ (+ φωτό)

Ποιες είναι οι προτάσεις του Forbes για «ξεχωριστά» δώρα μέσα στην περίοδο των γιορτών

fORBES LUXURY - Google Search

Η μέρα των Χριστουγέννων απέχει ακριβώς δύο εβδομάδες, ωστόσο η κίνηση στην αγορά έχει αρχίσει για τα καλά, με τα μαγαζιά να επιδίδονται στις σχετικές προσφορές προς άγρα πελατών.

Το Forbes σημειώνει ότι δε χρειάζεται να δώσει κάποιος μια περιουσία για την απόκτηση κάποιου κομψού αντικειμένου και δίνει έναν «οδηγό» για 10 αγορές κάτω των 200 δολαρίων.

Fujifilm Instax Mini 8 Instant Film Camera – Με 80 δολάρια μπορείτε να αποκτήσετε μια από τις πιο stylish επιλογές δώρων που μπορείτε να κάνετε.

instax-camera-9243_600.0000001358819353

Γάντια οδήγησης Autodromo Stringback – Με 110 δολάρια μπορείτε να γίνετε κάτοχος ενός αντικειμένου που έχει επιστρέψει για τα καλά στην αμερικανική μόδα.

Autodromo_Stringback_Driving_Gloves_03

Δωροκουτί Laduree – Το δωροκουτί με γλυκίσματα της Laduree για το 2013 θεωρείται μια από τις καλύτερες προσφορές που έχει κάνει η γαλλική εταιρία. Με τιμή στα 155 δολάρια.

laduree-reed-krakoff-macaron

Ευχετήριες κάρτες Lanvin – Ως ένα από τα σικ δώρτα θεωρεί το Forbes τις ευχετήριες κάρτες της Lanvin, οι οποίες κοστολογούνται στα 80 δολάρια ανά 10κάδα.

french-wedding-note-cards-lanvin

Περικάρπιο NikeFuel – Με τη μόδα των αθλητικών περικαρπίων να έχει έρθει εσχάτως και στην Ελλάδα, το εν λόγω προϊόν της Nike φαντάζει μια καλή επιλογή, με 149 δολάρια. Ακόμα, μετράει τα βήματα που κάνετε και τις θερμίδες που καίτε.

Nike-FuelBand-02

(Visited 1 times, 1 visits today)
By