Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πολύδωρας: Τα τσομπανόσκυλα στο Μαξίμου με έχουν βάλει στο σημάδι

«Αδύνατο να συγκεντρωθούν 180 για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας»

vurwn poludoras

«Απίθανο έως αδύνατο» χαρακτηρίζει το ενδεχόμενο να βρεθούν 180 βουλευτές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας ο ανεξάρτητος βουλευτής και Πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό Βύρων Πολύδωρας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ελευθεροτυπία» ο κ. Πολύδωρας χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις για το περιβάλλον του Πρωθυπουργού και σχολιάζει με καυστικό τρόπο τους νέους πολικούς φορείς.

Συγκεκριμένα ο ανεξάρτητος βουλευτής ερωτηθείς γιατί δεν πήγε καλά στις πρόσφατες εκλογές απάντησε πως «τον είχε βάλει σημάδι το κατεστημένο» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Τα τσομπανόσκυλα στο Μαξίμου και στη Συγγρού ωρύονταν μη ψηφίσετε τον Πολύδωρα».

Ωστόσο διαμήνυσε ότι δεν θα τα παρατήσει λέγοντας με νόημα: «Δεν παραχωρώ τη θέση μου σε δουλικούς καριερίστες με υφάκια και σε «νέους» με σακίδια», φωτογραφίζοντας σαφώς το Ποτάμι.

Παράλληλα ο κ. Πολύδωρας συστήνει στον Πρωθυπουργό «να αντισταθεί στα αρπακτικά της τρόικα και να πει όχι στις παράλογες απαιτήσεις τους», ενώ προβλέπει αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ μετά τις επόμενες εκλογές.

Σχετικά τέλος με το θέμα της ΔΕΗ, υποστηρίζει την άποψη του ότι πρέπει να γίνει δημοψήφισμα τονίζοντας πως «πρέπει να αποφανθεί ο λαός» και επισημαίνει πως πρέπει να συναθροιστούν οι διαφορετικές προτάσεις των κομμάτων για δημοψήφισμα.

By