Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Που θα πάνε οι Έλληνες το Πάσχα;

Από τους top προορισμούς είναι η Αθήνα, με μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 79 ευρώ.

pasxakeriΗ κρίση, κρίση, αλλά η ανάγκη για λίγες μέρες ξεκούραση είναι απαραίτητες. Όσοι λοιπόν δεν ταξιδέψουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους ώστε να πάρουν και τις απαραίτητες προμήθειες στον γυρισμό ψάχνουν μερικούς από του κορυφαίους προορισμούς της χώρας.

Σύμφωνα λοιπόν με το trivago.gr, μέσω του οποίου γίνονται αναζητήσεις ξενοδοχείων, οι top προορισμοί είναι η Αθήνα, με μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 79 ευρώ, μια τιμή σχετικά χαμηλή για την εποχή.

Οι κοντινές στην πρωτεύουσα παραλίες φαίνεται ότι θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ποσοστό των ταξιδιωτών. Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων, τα Φηρά της ρομαντικής Σαντορίνης, όπου όσοι τα επισκεφτούν θα πρέπει να βάλουν λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, με μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 104 ευρώ.

Η Σαντορίνη έχει την τιμητική της και αυτό το Πάσχα καθώς και το Ημεροβίγλι (στην πέμπτη θέση) και η Οία (στην έκτη θέση) βρίσκονται μέσα στη λίστα των ελληνικών προτιμήσεων. Το Ημεροβίγλι ωστόσο και η Οία, παρουσιάζουν μεγάλη διαφορά στη μέση τιμή διανυκτέρευσης σε σχέση με τα Φηρά καθώς αγγίζουν τα 183 και τα 184 ευρώ αντίστοιχα. Ο πιο ακριβός πασχαλινός προορισμός ωστόσο είναι το Ναύπλιο σύμφωνα με την trivago.gr με μέση τιμή δίκλινου δωματίου στα 213 ευρώ, ενώ ο πιο φτηνός προορισμός είναι το νησί των Ιπποτών με 60 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

By