Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προανήγγειλε μηνύσεις και δημοψήφισμα ο Αλαφούζος

parousiasiΈτοιμος να περάσει στην… αντεπίθεση στο θέμα της διαιτησίας, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην επίσημη παρουσίαση του Γιάννη Αναστασίου και των συνεργατών του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος προανήγγειλε πως τις επόμενες θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά σχετικά με την διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προκειμένου όπως χαρακτηριστικά είπε «για να διαπιστωθεί ότι υπάρχει κάτι σκοτεινό στο όλο θέμα».

Από εκεί και πέρα, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ αποκάλυψε πως θα διενεργηθεί δημοψήφισμα μεταξύ των φίλων του «τριφυλλιού», προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι «πράσινοι» θέλουν η ομάδα να για πάντα στην Λεωφόρο ή αν επιθυμούν να κατασκευαστεί γήπεδο σε κάποια άλλη περιοχή.

Όσον αφορά τώρα το νέο τεχνικό τιμ, ο Γιάννης Αναστασίου που αναλαμβάνει χρέη προπονητή, τόνισε: «Ο στόχος είναι η ομάδα να αποτελείται από 20 παίκτες και 3 τερματοφύλακες. Σε κάθε θέση θέλουμε να έχουμε 2 παίκτες. Μικρό ρόστερ για να υπάρξει ανταγωνισμός στην προπόνηση και να βελτιώνεται ο παίκτης».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σαραβάκος που θα έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, δήλωσε: «Είμαι παρα πολύ συγκινημένος που μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφω και θα αναλάβω τη θέση. Μου αρέσει πάρα πολύ. Έχουμε να προσφέρουμε πάρα πολλά και ξέρετε πως δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Θα είμαι ο συνδετικός κρίκος στο ποδοσφαιρικό τιμ με τον Γιάννη Αναστασίου, τον Γιάννη Σαμαρά και τον Γιάννη Βονόρτα.

Θέλουμε να βελτιώσουμε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και θα κάνουμε ότι μπορούμε με αυτό το μπάτζετ που θα έχουμε για να φέρουμε παίκτες που δε θα βλέπουν τον Παναθηναϊκό ως ένα καλό συμβόλαιο, αλλά να ξέρουν την ιστορία και γιατί παίζουν στον Παναθηναϊκό».

By