Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προβλήματα στις πτήσεις σήμερα και αύριο λόγω στάσεων εργασίας

Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και οι Έλληνες ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι προκήρυξαν τρίωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι

Aerodromio

Προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν στις πτήσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αύριο Πέμπτη, λόγω των στάσεων εργασίας που διοργανώνουν οι ενώσεις ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και ηλεκτρονικών σε πολλές χώρες, συμμετέχοντας στην πανευρωπαϊκή απεργία για θέματα που αφορούν στη βιωσιμότητα των παρόχων αεροναυτιλίας.

Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και οι Έλληνες ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, οι οποίοι προκήρυξαν τρίωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, ζητώντας επίσης άμεσες προσλήψεις περίπου 70 ατόμων. Στο διάστημα αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς ελληνικά αεροδρόμια, και γι? αυτό αναμένονται αρκετές ματαιώσεις, καθυστερήσεις, συγχωνεύσεις και αλλαγές ωρών δρομολογίων όλων των εταιρειών.

Προβλήματα αναμένονται να υπάρξουν και σε ορισμένα περιφερειακά αεροδρόμια λόγω των τετράωρων στάσεων εργασίας που κήρυξε η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφαλείας Εναερίου Κυκλοφορίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι για σήμερα και αύριο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By