Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προβληματίζει η Γιουνάιτεντ ενόψει Ολυμπιακού

Παρότι έκανε άσχημη εμφάνιση η Γιουνάιτεντ με γκολ του Γουέλμπεκ βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει εκτός της Νόριτς (0-1) και να φτάσει τις 5 σερί νίκες στην Premier League.

459591305

Μπορεί όταν έγινε η κλήρωση για τους «16» του Champions League η πρωταθλήτρια Αγγλίας να ήταν η λιγόρερο χειρότερη αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, όμως αν συνεχίσει, τον Φεβρουάριο θα έχει πάρει… φωτιά. Η ομάδα του Ντέβιντ Μόγιες με πολλούς βασικούς εκτός και χωρίς να παίξει μπάλα, είχε τον τρόπο να πάρει τη νίκη στο «Κάροου Ρόουντ» και να φτάσει για πρώτη φορά φέτος τις 4 σερί στην Premier League. Με ματς περισσότερο πλέον, η Γιουνάιτεντ είναι μόλις στο -2 από την 4άδα, κάτι που πριν μερικές μέρες θεωρούνταν ακατόρθωτο. Εκτός αποστολής, προφανώς για λόγους ξεκούρασης αφού δεν είχε τραυματιστεί, ο Ρούνεϊ.

Απόλυτο αφεντικό ήταν στο πρώτο μέρος η Νόριτς και στάθηκε πολύ άτυχη που δεν άνοιξε ποτέ το σκορ. Στο 17′ μετά την όμορφη πάσα του Σνόντγκρας ο Μάρτιν βρέθηκε σε εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή όμως νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Ντε Χέα και στη συνέχεια ο Χούλαχαν δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να αντιδράσει και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις φάσεις. Ο Ντε Χέα έκανε ακόμα μία επέμβαση, σε σουτ του Χούπερ (22′) και σε κεφαλιά του Μπασίνγκ (37′), ενώ ο Χούλαχαν έκανε ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή (39′) όμως το σουτ του κοντραρίστηκε. Μοναδική καλή στιγμή για τους Κόκκινους Διαβόλους στο πρώτο μέρος ήταν το διαγώνιο αριστερό του Τσιτσαρίτο που πήγε στα χέρια του Ράντι (45′).

Στο ημίχρονο ο Μόγιες έβγαλε τον Γκιγκς, έβαλε τον Γουέλμπεκ και αυτό του έδωσε τη νίκη. Πρώτα ο Γιανγκ με κούρσα και σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία και το σκορ άνοιξε στο 57′ ο Μπένετ έστειλε τη μπάλα πάνω στον Αγγλο επιθετικό, εκείνη βρήκε στον Τσιτσαρίτο και στρώθηκε στην πορεία του, απέφυγε με ταχύτητα τον Ράντι και σκόραρε στην κενή εστία (0-1). Από το σημείο εκείνο και χωρίς καμία υπερβολή, η Νόριτς έδειξε να έχει παραδοθεί και να μην έχει το ψυχικό σθένος να κυνηγήσει το γκολ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν την ικανότητα να προστατεύσουν το σκορ και το έκαναν, μειώνοντας στους 5 βαθμούς από την κορυφή.

Νόριτς (Κρις Χιούτον): Ράντι, Μάρτιν Ολσον, Μπασόνγκ, Μπένετ, Μάρτιν, Χούλαχαν (89′ Ελμάντερ), Φερ, Σνόντγκρας (79′ Μέρφι), Τζόνσον, Ρέντμοντ, Χούπερ (69′ Φαν Βόλφσβίνκελ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέιβιντ Μόγιες): Ντε Χέα, Βίντιτς, Εβρά, Εβανς, Σμόλινγκ, Κάρικ, Γιανγκ, Γκιγκς (46′ Γουέλμπεκ), Κλέβερλι, Καγκάβα (69′ Γιανουζάι), Ερνάντες (86′ Φλέτσερ).

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By