Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προσλήψεις στο δημόσιο υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

 

TSIPRASPSNA2Προσλήψεις στο δημόσιο υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, επισκεπτόμενος σήμερα το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση.

Οπως ανεφερε ο Αλέξης Τσίπρας, πρέπει να «τελειώνει αυτό το παραμύθι με τον υπερμεγέθη δημόσιο τομέα. Ο δημόσιος τομέας στη χώρα μας είναι στρεβλά δομημένος και αποτέλεσμα διαχρονικά των πελατειακών σχέσεων των κομμάτων εξουσίας που κυβέρνησαν και τον έκαναν σαν τα μούτρα τους. Αλλά υπάρχουν τομείς που χρειάζονται προσλήψεις και όχι απολύσεις. Και εμείς αυτό θα κάνουμε».

Παράλληλα επισήμανε πως «η κοινωνία ασφυκτιά και συνθλίβεται από τη μια μεριά από τη βαρβαρότητα κυβερνητικών επιλογών και από την άλλη από τη διάδοση απάνθρωπων και φασιστικών αντιλήψεων, οι οποίες παρουσιάζονται κι ως κυρίαρχες σε μερίδα των ΜΜΕ».

Έκανε ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «ο πρωθυπουργός κρύβεται από τη βουλή» και προσθέτοντας πως «στη χώρα μας οι δημοκρατικοί θεσμοί βρίσκονται σε κίνδυνο, το Σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο και η βουλή διακοσμητικό όργανο». Τέλος σημείωσε πως «το Υπουργικό Συμβούλιο έχει αντικατασταθεί από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους δυο κομπάρσους που στηρίζουν την κυβέρνησή του και οι οποίοι αλληλοκαλύπτουν και επικαλύπτουν και αλληλεπικαλύπτονται με τον κ. Κεδίκογλου ως κυβερνητικοί εκπρόσωποι κάνοντας δηλώσεις».

By