Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προτείνει δημοψήφισμα για τις Σκουριές ο Παπαδημούλης

Η  μεταλλευτική δραστηριότητα προκαλεί την αντίθεση της τοπικής κοινωνίας, αναφέρει ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

www.fosphotos.com/Angeliki Panagiotou
www.fosphotos.com/Angeliki Panagiotou

Την πεποίθηση ότι οι επόμενες εκλογές δεν θα αργήσουν και ότι θα γίνουν πριν το τέλος της τετραετίας εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, μιλώντας, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM .

Δήλωσε πως οι δημοσιονομικές αστοχίες αποδεικνύουν πως «το πρόγραμμα δε βγαίνει» λέγοντας, εκτός των άλλων «Όσο πιο γρήγορα απαλλαγούμε από την καταστροφική πολιτική που λέγεται Μνημόνιο και την οποία η κυβέρνηση εφαρμόζει με το δογματισμό του νεοφώτιστου, τόσο το καλύτερο για τη χώρα».

Για το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών σχολίασε πως «εμείς θα απευθυνθούμε σε όλους, χωρίς κανέναν αποκλεισμό, αλλά λέμε, σχηματικά, ότι θα απευθυνθούμε και προς τα αριστερά μας και προς τα δεξιά μας. Και στις δυνάμεις που προέρχονται από την ιστορική Αριστερά, την κομμουνιστογενή και εκείνες της σοσιαλιστικής Αριστεράς και της οικολογίας, ευρύτερες δηλαδή προοδευτικές δυνάμεις, είτε έχουν μπει στη Βουλή είτε όχι».

Τάχθηκε υπέρ δημοσίων και όχι μόνο επενδύσεων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις Σκουριές προτείνοντας τοπικό δημοψήφισμα δηλώνοντας πως « η συγκεκριμένη επένδυση προκαλεί την αντίθεση της τοπικής κοινωνίας, γιατί ο κόσμος φοβάται ότι θα χαθούν περισσότερες θέσεις εργασίας από όσες θα δημιουργηθούν, με τη ζημιά που θα επέλθει στον τουρισμό, στο περιβάλλον αλλά και στην υγεία των κατοίκων».

[space size=»30″]

By