Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προφυλακιστέοι 2 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στο Ηράκλειο

Για τον βαρύ τραυματισμό φιλάθλου

asthenoforo

Προφυλακίστηκαν σήμερα, ο 24χρονος και ο 27χρονος, μετά την απολογία τους για τα επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτου- Εθνικού, που είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό 47χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, στην Αθήνα.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, ηλικίας 22 ετών, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα όταν αγωνίζεται η ομάδα του Ηροδότου.

Στο μεταξύ, ο τέταρτος κατηγορούμενος που αναζητούνταν από τις Αρχές -ένας 32χρονος- εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας τις ίδιες κατηγορίες που βαρύνουν και τους υπόλοιπους και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

Και στους τέσσερις έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Σήμερα στις απολογίες τους αρνήθηκαν όλοι τις σε βάρος τους κατηγορίες ενώ κατά την προσαγωγή τους στο δικαστικό μέγαρο είχαν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

By