Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προφυλακιστέος ο 25χρονος που δολοφόνησε τη Φαίη Μπάχλα

Στο κενό η προσπάθειά του να πείσει τους δικαστές ότι ήταν ατύχημα.

faihΣτο κενό έπεσε η προσπάθεια του 25χρονου να πείσει τους δικαστές ότι ο θάνατος της φίλης του Φαίης Μπάχλα, στη Νέα Μάκρη, ήταν ατύχημα και ότι ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει, όπως κατηγορείται.

Ο δράστης, εις βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμφανίστηκε χθες αυτοβούλως στον εισαγγελέα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Στάθη Καρυδομμάτη, ενώ λίγες ώρες αργότερα οι δικαστές τον έκριναν προφυλακιστέο για την εγκληματική του πράξη.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 25χρονος ισχυρίστηκε ότι ο ερωτικός καβγάς που είχε με τη φίλη του εξελίχθηκε σε τραγικό περιστατικό. «Εγώ την αγαπούσα και είμαι ο πρώτος που έπεσα σε πένθος», ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος. Και πρόσθεσε πως δεν ξυλοφόρτωσε μέχρι θανάτου την 23χρονη φίλη του, όπως κατηγορείται, αλλά ότι εκείνη πάνω στον καβγά που είχαν έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης έχει και άλλους ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Δικαιοσύνη, καθώς φέρεται να είχε επιτεθεί σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής, σε πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση.

By