Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πρωτοφανείς σκηνές στη Βουλή με την άφιξη των βουλευτών της Χ.Α. (video)

«Αφήστε με, θα πάω μόνος μου, μην με ακουμπάει κανείς, είμαι ο αρχηγός του τρίτου κόμματος», φώναζε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

mixaloliakosA

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν στη Βουλή με την άφιξη των Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού για την συζήτηση άρσης της ασυλίας τους. Εκτός από τις μερικές δεκάδες οπαδών τους που είχαν συγκεντρωθεί στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, χρυσαυγίτες βουλευτές και συνεργάτες τους, τους περίμεναν με συνθήματα στο περιστύλιο, λίγο πριν μπουν στην Ολομέλεια.

«Αφήστε με, θα πάω μόνος μου, μην με ακουμπάει κανείς, είμαι ο αρχηγός του τρίτου κόμματος», φώναζε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ η κόρη του Ουρανία έπεφτε στην αγκαλιά του, δηλώνοντας περήφανη για τον πατέρα της. «Είμαι η πιο περήφανη κόρη στον κόσμο, μπράβο μπαμπά μου», είπε και άρχισαν τα συνθήματα και τα χειροκροτήματα από τους βουλευτες και τους συνεργάτες τους.

«Άκου αρχηγέ και μάθε το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα ακόμη μια φορά», φώναζαν και μαζί τους και ένας μαινόμενος Γιάννης Λαγός.

koukoutsi-mixaloliakos

Μπαίνοντας στην ολομέλεια, ο Νίκος Μιχαλολιάκος φίλησε το χέρι του Δημήτρη Κουκούτση, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν πολλές φορές όταν οι τρεις προφυλακισμένοι χρυσαυγίτες απευθύνονταν προκλητικά στους υπόλοιπους βουλευτές.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και λίγο πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, οι εσωτερικές πόρτες της Βουλής έκλεισαν για να φυγαδεύσουν τους χρυσαυγίτες.

By