Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρωτοχρονιά με κρύο και τοπικές βροχές

Χειμωνιάτικο θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού σήμερα και αύριο, Πρωτοχρονιά, στη χώρα μας

vroxi
Χειμωνιάτικο θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού σήμερα και αύριο, Πρωτοχρονιά, στη χώρα μας. Για σήμερα, Τρίτη, προβλέπονται νεφώσεις οι οποίες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα δυτικά θαλασσιά τμήματα. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία είναι σε πτώση στα δυτικά κεντρικά και βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα στα βόρεια.

Στην Αττική, θα υπάρξουν  λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου.  Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενή βροχή και θερμοκρασία από 6 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Αύριο, Τετάρτη και Πρωτοχρονιά, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική θεσσαλια,την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στα ηπειρωτικά ορεινά, ασθενείς χιονοπτώσεις. Στις νοτιότερες περιοχές υπάρχει πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων μικρής διάρκειας. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βορειοδυτικά με πιθανότητα ασθενών βροχών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By